El BUC Touche s’estrena als NacionalsEl BUC Touche se estrena en los Nacionales

Aquest dissabte, un dels matins més freds de l’any, els companys de la secció de Rugby Touche del BUC es trobaven, ben d’hora, als camps de l’Universitat de Barcelona per disputar una sèrie del Campionat Nacional.

Per causa del mal temps, nevava i plovia a intervals, es va suspendre la sèrie. Tot i així els equips van decidir fer un torneig social.

Entre els seus rivals hi havia un dels millors equips d’Europa, el Touche València que s’endugué la primera plaça.

Els nostres van fer una meritòria cinquena plaça i, el més important, s’ho van passar d’allò més bé i van poder competir contra els millors i viure la seva primera experiència competitiva de nivell.

Una gran jornada per tots. Ens enorgulleix, com a club, la bona imatge esportiva oferta pels nostres i el seu farplay i què fer social.

Us animem a que us acosteu els divendres a entrenar amb els nois -i no tan nois- i noies del Touche… un esport que de ben segur us enganxarà.

 

Este sábado, una de las mañanas más frías del año, los compañeros de la sección de Rugby Touche del BUC se encontraban, bien temprano, en los campos de la Universidad de Barcelona para disputar una serie del Campeonato Nacional.

Por causa del mal tiempo, nevaba y llovía a intervalos, se suspendió la serie. Aún así los equipos decidieron hacer un torneo social.

Entre sus rivales estaba uno de los mejores equipos de Europa, el Touche Valencia que se llevó la primera plaza.

Los nuestros hicieron una meritoria quinta plaza y, lo más importante, lo pasaron en grande y pudieron competir contra los mejores y vivir su primera experiencia competitiva de nivel.

Una gran jornada para todos. Nos enorgullece, como club, la buena imagen deportiva ofrecida por nuestros y su farplay y qué hacer social.

Os animamos a que os acerquéis los viernes a entrenar con los chicos -y no tan chicos- y chicas del Touche … un deporte que seguro os enganchará.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby