El BUC torna a ensopegar fora de casa (27-24)

El dissabte, BUC va tornar a perdre fora de casa, en aquest cas en la seva visita al camp d’ Enginyers per un ajustat 27 a 24. L’equip sènior va tornar a ensenyar la seva pitjor cara i, tot i que va mantenir-se en tot moment dintre del partit, va deixar escapar tres punts davant d’un rival que va jugar molt bé les seves armes.
Respecte els partits anteriors, l’equip arribava a la Mar Bella amb la baixa de Juan Pistone i amb les incorporacions de Pierre Mahes, debutant amb el BUC en partit oficial, i Fernando Fernández, que tornava a l’equip després d’uns mesos d’inactivitat.
Com els dies de Eivissa i Sitges, l’equip es va mostrar precipitat i imprecís en atac, amb molts avants i pilotes caigudes i problemes en la conservació de la pilota en el ruck. Un partit més, la davantera va dominar la melé, la touche i sobre tot el maul, com ho demostra el fet de que dos dels assajos aconseguits per l’equip van ser després de la bona feina de paquet de davanters en les agrupacions.
Tot i sortir concentrats i posar-se per davant al marcador ràpidament per davant al marcador amb un cop de càstig transformat per Xavi Zubero i un drop d’Álex Zubero, poc a poc Enginyers va anar guanyant terreny, amb un joc molt incisiu a la mà, però sobre tot al peu. Els locals alternaven xuts curts a seguir a la zona central del camp amb xuts llargs, guanyant l’esquena a la nostra línea de defensa. En aquets sentit l’equip va patir la baixa al minut 25 de Raimon Jorba, que fins aquell moment s’havia mostrat molt segur tan en defensa com en atac, per problemes físics. Al final de la primera part, Enginyers anotava el seu primer assaig i arribava i es posava per davant al marcador amb 40 minuts per endavant.
A la segona part, el BUC va anotar ràpidament amb un assaig d’Álex Zubero al minut 44, però ràpidament a la jugada següent, els locals van aprofitar una pèrdua de pilota per marcar de contraatac i situar el marcador 14-11. L’equip patia per esgarrapar els metres mentre Enginyers, a base de xuts i jugades a la contra, duia de corcoll la defensa del BUC. A més, l’equip va patir durant la segona part les baixes per lesió de Juan Porras, amb problemes a l’esquena, Xavi Zubero, amb un fort cop a les cervicals, i especialment la de Gosta Borasino, lesionat de gravetat a un dit de la mà, el que va obligar a Gerard Borràs a jugar a la segona línea bona part del segon període. Tot i això, l’equip no es va ensorrar i va seguir lluitant, i al minut 64 Koco va anotar pel BUC després d’un maul de la davantera del sènior. Enginyers va replicar novament quasi de manera immediata (27-18, min. 69), però encara quedaria temps per un darrer assaig al minut 74 obra de Pol Camprubí, també després d’una jugada dels davanters, que esgarrapava un punt de bonus i situava el 27-23 final.
BUC: 1. Albert Conesa (17. Leo, min. 70), 2. Nin Escrig (c), 3. Carlos Orellosa (16. Gabri, min. 42); 4. Ermengol Alemany, 5. Juan Porras (18. Koco, min. 40); 6. Gosta Borasino (21. Rati, min. 44), 7. Toni Fedelich, 8. Sergi Calzada; 9. Xavi Zubero (20. Marc Fajarí, min. 64), 10. Álex Zubero; 11. Gerard Borràs, 12. Pablo Rey (22. Pol Camprubí, min. 40), 13. Richard Cottrell, 14. Pierre Mahes, 15. Raimon Jorba (20. Fernando Fernández, min. 25). Entrenadors: Jordi Puigvert i Dani Ripol.
Ara l’equip tindrà temps de recuperar-se tant física com moralment de cara als propers compromisos. El partit contra el CR Ponent ha quedat aplaçat fins al mes de gener, de manera que el proper rival del BUC serà l’Eivissa el dia 18 de desembre a la Foixarda, on l’equip s’ha mostrat fins al moment intractable i intentarà oferir la seva millor versió.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby