El BUC s’ho juga tot, de nou, contra el ZarautzEl BUC se lo juega todo, de nuevo, contra el Zarauzt

L’any passat, després d’una classificació èpica, in extremis, a casa del Ponent per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor B. El BUC va caure d’un punt contra el CRAT Corunya, en una tarda per oblidar, però recuperà l’alegria al vèncer al Zarauzt RT, en una eliminatòria força renyida, on l’experiència del BUC i el bon ritme de joc i partits el van projectar directament a la divisió de plata espanyola.

Ara, després d’una campanya, amb molts mals resultats a Divisió d’Honor B, ens trobem lluitant altre vegada per una plaça en aquesta. I la sort ha volgut que el rival sigui el mateix que l’any passat, el Zarauzt RT que arriba en un bon moment de forma, després de guanyar la seva lliga i només perdre un partit a la fase d’ascens, per només 10 punts contra el potent Technidex València.

El BUC, després d’una dura campanya amb menys efectius que l’any anterior per la retirada d’alguns jugadors puntals i per les sempre imprevisibles lesions, afronta aquesta eliminatòria després de passar més d’un mes sense competir.

Esperem que la parada no hagi fet perdre ritme de joc als nostres homes i que repeteixin el resultat favorable de l’any passat.

De ben segur que viurem un gran espectacle el dia 12 de maig a Zarautz i el 19 de maig a Barcelona.

El año pasado, después de una clasificación épica, in extremis, en casa del Ponent para la fase de ascenso a División de Honor B. El BUC cayó de un punto contra el CRAT Coruña, en una tarde para olvidar, pero recuperó la alegría al vencer al Zarauzt RT, en una eliminatoria muy reñida, dónde la experiencia del BUC y el buen ritmo de juego y partidos le proyectaron directamente a la división de plata española.

Ahora, después de una campaña, con muchos malos resultados en División de Honor B, nos encontramos luchando otra vez por una plaza en la misma. Y la suerte ha querido que el rival sea el mismo que el año pasado, el Zarauzt RT que llega en un buen momento de forma, tras ganar su liga y sólo perder un partido en la fase de ascenso, por sólo 10 puntos contra el potente Technidex Valencia.

El BUC, tras una dura campaña con menos efectivos que el año anterior por la retirada de algunos jugadores puntales y por las siempre imprevisibles lesiones, afronta esta eliminatoria después de pasar más de un mes sin competir.

Esperamos que la parada no haya hecho perder ritmo de juego a nuestros hombres y que repitan el resultado favorable del año pasado.

Seguro que viviremos un gran espectáculo el día 12 de mayo en Zarautz y el 19 de mayo en Barcelona.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby