El BUC s’endú un dur correctiu (Batcho Independiente Santander RC 79-0 BUC)El BUC encaja un duro correctivo (Batcho Independiente Santander RC 79-0 BUC)

Un BUC amb els seus 18 millors jugadors disponibles va emprendre dissabte un etern viatge per enfrontar-se a un dels equips forts de la lliga.

Les condicions no eren bones, el BUC es presentava amb fins a 9 baixes de l’equip titular de la jornada passada contra el Barça, per diversos motius, i amb molts jugadores del segon equip.

Un BUC con sus 18 mejores jugadores disponibles emprendió el sábado un eterno viaje para enfrentarse a uno de los equipos fuertes de la liga.

Las condiciones no eran buenas, el BUC se presentaba con hasta 9 bajas del equipo titular de la pasada jornada contra el Barça, por diversos motivos, y con muchos jugadores del segundo equipo.

Les sensacions i la motivació eren bones i realment es va lluitar amb molt de coratge, però el BATCHO, és, el rival més potent que ens hem trobat fins ara a la lliga en tots els sentits.

Va ser un equip molt superior en quasi totes les facetes del joc i físicament està a un nivell, ara per ara, inassolible per nosaltres.

El BUC va començar molt fort, posant-se al ritme del Independiente i va gaudir de 10 minuts molt bons, però les lesions de Gerard Borràs i Ermengol Alemany -que va continuar jugant- als primers compassos i la incapacitat d’aguantar el ritme de joc que imposava el rival, van avocar al BUC a una dinàmica ofensiva poc efectiva i a una desorganització defensiva molt gran quan els de Santander recuperaven pilotes constantment als racks.

Si els del BUC paraven la primera embranzida, el Santander tenia que treballar contra una defensa ben organitzada però irremeiablement superada per la superioritat física dels santanderins que obligava a involucrar quasi sempre a més d’un jugador en els placatges.

A la segona part, el cansament i la falta de recanvis provocà una forta davallada física del BUC que va encaixar la segona derrota més “abultada” de tota la seva història, contra un rival que, si no passa rés extraordinari, lluitarà, segur, per l’ascens.

L’única faceta on els de Santander es van mostrar fluixos fou en touche, una faceta de joc que si no milloren els pot comportar problemes contra equips més contundents.

En definitiva, un BUC amb moltes baixes, tocat moralment per una dinàmica perdedora i cansat després d’un viatge dur i llarg, no va gaudir de cap concessió per part d’un rival molt seriós.

Van jugar: 1-Conesa, 2-Nin, 3-Boya, 4-Ermen, 5-Boludo, 6-Simón, 7-Gosta, 8-Pistone, 9-Farrata, 10-Àlex Zubero, 11-Daryl, 12-Gonzo, 13-Kiko, 14-Malatesta, 15-Gerard, 16-Rati, 17-Patxy 2 i 18-Leo.

Suporters: Putxy (Entrenador), Speedy (Fisio) i Manel (Delegat).

Ara toca decidir si es vol competir a aquest nivell o baixar els braços. El cos tècnic ha plantejat un mesocicle nadalenc força exigent per assolir el plus que mostren la majoria d’equips de la categoria.

Ara, amb les cartes sobre la taula, toca als jugadors -tècnicament més que preparats- decidir si són jugadors de DHB o prefereixen jugar a un nivell més còmode i menys exigent.

Aprofitem per donar les gràcies a en Simón, per haver participat de la vida del club aquests tres mesos que ha estat estudiant a Barcelona i desitjar-li un gran futur a la seva Bèlgica natal.

Las sensaciones y la motivación eran buenas y realmente se luchó con mucho coraje, pero el Batcho es el rival más potente que nos hemos encontrado hasta ahora en la liga en todos los sentidos.

Fue un equipo muy superior en casi todas las facetas del juego y físicamente está a un nivel, por ahora, inalcanzable para nosotros.

El BUC empezó muy fuerte, poniéndose al ritmo del Independiente y disfrutó de 10 minutos muy buenos, pero las lesiones de Gerard Borràs y Ermengol Alemany -que siguió jugando- en los primeros compases y la incapacidad de aguantar el ritmo de juego que imponía el rival, abocaron al BUC a una dinámica ofensiva poco efectiva y a una desorganización defensiva muy grande cuando los de Santander recuperaban balones constantemente a racks.

Si los del BUC paraban el primer empuje, el Santander tenía que trabajar contra una defensa bien organizada pero irremediablemente superada por la superioridad física de los santanderinos que obligaba a involucrar casi siempre a más de un jugador en los placajes.

En la segunda parte, el cansancio y la falta de repuestos provocó un fuerte descenso físico del BUC que encajó la segunda derrota más “abultada” de toda su historia, contra un rival que, si no pasa nada extraordinario, luchará, seguro, por el ascenso.

La única faceta dónde los de Santander se mostraron flojos fue en touche, una faceta de juego que si no mejoran les puede conllevar problemas contra equipos más contundentes.

En definitiva, un BUC con muchas bajas, tocado moralmente por una dinámica perdedora y cansado después de un viaje duro y largo, no gozó de ninguna concesión por parte de un rival muy serio.

Jugaron: 1-Conesa, 2-Nin, 3-Boya, 4-Ermen, 5-Boludo, 6-Simón, 7-Gosta, 8-Pistone, 9-Farrata, 10-Àlex Zubero, 11-Daryl, 12 – Gonzo, 13-Kiko, 14-Malatesta, 15-Gerard, 16-Ratio, 17-Patxy 2 y 18-Leo.

Suporters: Putxy (Entrenador), Speedy (Fisio) y Manel (Delegado).

Ahora toca decidir si se quiere competir a este nivel o bajar los brazos. El cuerpo técnico ha planteado un mesociclo navideño bastante exigente para alcanzar el plus que muestran la mayoría de equipos de la categoría.

Ahora, con las cartas sobre la mesa, toca a los jugadores -técnicamente más que preparados- decidir si son jugadores de DHB o prefieren jugar a un nivel más cómodo y menos exigente.

Aprovechamos para dar las gracias a Simón, por haber participado de la vida del club estos tres meses que ha estado estudiando en Barcelona y desearle un gran futuro en su Bélgica natal.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby