El BUC segueix sense sumar punts (BUC 10-27 RC. l’Hospitalet)El BUC sigue sin sumar puntos (BUC 10-27 RC. l’Hospitalet)

Nova derrota contra un equip que en cap moment s’ha mostrat superior, la sort i les circumstàncies han afavorit a un Hospitalet molt opac i amb forces dificultats en les fases estàtiques.

Després de tot un dia de pluja, en una Foixarda impracticable per l’acumulació d’aigua i fang, l’àrbitre, Marc Riera, donava l’inici a un partit on el BUC ha sortit amb molts empenta i s’ha mostrat intractable en defensa.

La davantera del BUC ha imposat la seva potència física i ha castigat molt a uns davanters hospitalencs acostumats a un joc més dinàmic que el que imposaven les condicions climàtiques.

Tot i així, la bona praxis del BUC s’ha vist tallada d’arrel per un arbitratge estrany i poc coherent que ha frenat aquest bon inici i ha obligat al BUC a readaptar el seu joc constantment cap a un estil poc eficaç que al llarg del partit li ha passat factura.

El BUC, després d’una sèrie de mauls molt ben formats després de Touche que l’Hospitalet no ha pogut frenar, posava primer la pilota de mans de Diego Prubner, molt determinant avui, que retornava després de tota la primera volta, on, curiosament, només havia jugat contra l’Hospitalet a la Feixa Llarga.

Poc després, l’Hospitalet, enllaçava una de les poques jugades de tres quarts que han sortit bé –avui s’han fet 38 melés- que acabava amb assaig després d’un error organitzatiu de la defensa del BUC.

La primera part ha acabat amb un 5 a 12, gràcies a una marca del talonador de l’Hospitalet que ha posat a plaer després de varies fases prèvies a una avantatge d’avant que el BUC no ha aprofitat i l’àrbitre ha oblidat.

Tot i així, les sensacions eren bones i el BUC es sentia superior i sortia a la segona part decidit a endur-se la victòria.

La segona part ha començat com la primera, amb un BUC bolcat a castigar a la davantera de l’hospitalet, que s’ha mostrat més dura gràcies a canvis concrets que els han aportat més pes i potència.

L’àrbitre ha seguit frenant el joc del BUC no deixant-li aprofitar la seva superioritat física a l’hora de recuperar pilotes als rucks i ha expulsat a Diego Prubner per reiteració de faltes col·lectives. Aquí el BUC ha perdut l’esperança d’imposar el seu joc més físic i s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies i jugar un joc que li és molt incòmode.

L’Hospitalet ha aprofitat la superioritat numèrica per posar terra de per mig amb un cop de càstig de Fernández i un assaig de Van de Ven, que avui n’ha anotat 3.

El BUC ha reaccionat amb un assaig d’en Sultan que posava un 10 a 20 que no s’ha mogut fins a les acaballes del partit gràcies a un contraatac que, un BUC fastiguejat, ha atorgat en un error de concentració i que ha donat un punt bonus a un Hospitalet que ha patit molt davant d’un BUC que no li gira la cara a la DHB.

Els últims 20 minuts de partit, han estat un monòleg de melés i joc arran de paquet on cap equip s’ha imposat clarament i on l’hospitalet ha agraït tenir profunditat de banqueta, cosa de la que el BUC no ha pogut gaudir.

Lamentar les lesions d’Albert Conesa, David Fernández i Gabi Pérez, dos d’elles completament evitables si s’hagués gestionat bé la melé per part de l’àrbitre que ha primat el joc a la seguretat dels jugadors.

Una bona tarda de rugby, amb un mal resultat, però amb la satisfacció de la feina ben feta.

Ara toca treballar per no haver de dependre de la sort, l’arbitratge o el clima i imposar-nos als rivals per ser realment superiors.

Felicitar a l’Hospitalet que ha demostrat tenir un equip ben consolidat i saber-se adaptar a unes circumstàncies climàtiques que li eren totalment adverses al tractar-se d’un equip amb un joc dinàmic, ràpid i molt obert. Joc, avui, per les condicions del camp, impossible de practicar.

Han jugat:

1-Albert Conesa, 2-Nin Escrich (C), 3-Gabi Pérez, 4-Ermengol Alemany, 5-Diego Prubner, 6-David Fernández, 7-Toni Felderich, 8-Juan Pistone, 9-Aitor Figueruelo, 10-Àlex Zubero, 11-Kiko Mena, 12-Mathias Roura, 13-Xavi Zubero, 14-Josep Mª Simon, 15- Raimon Jorba.

16-Marc Rubio (min.79 per Conesa), 17-Gabriel Montes(min.71 per Gabi), 18-Juan Ovejero, 19-Ramón Salinas (min.58 per David), 20-Martín Parodi (min.65 per figue), 21-Daryl Tanduran (min. 60 per Kiko) i Oriol Jorba.

Entrenador: Jordi Puigverd / Delegat: Manel Gomis / Fisio: Andreu González “Speedy”

Nueva derrota contra un equipo que en ningún momento se ha mostrado superior, la suerte y las circunstancias han favorecido a un Hospitalet muy opaco y con bastantes dificultades en las fases estáticas.

Después de todo un día de lluvia, en una Foixarda impracticable por la acumulación de agua y barro, el árbitro, Marc Riera, daba el inicio a un partido dónde el BUC ha salido con muchos empuje y se ha mostrado intratable en defensa.

La delantera del BUC ha impuesto su potencia física y ha castigado mucho a unos delanteros hospitalenses acostumbrados a un juego más dinámico que el que imponían las condiciones climáticas.

Sin embargo, la buena praxis del BUC se ha visto cortada de raíz por un arbitraje extraño y poco coherente que ha frenado este buen inicio y ha obligado al BUC en readaptar su juego constantemente hacia un estilo poco eficaz que a lo largo del partido le ha pasado factura.

El BUC, tras una serie de Mauls muy bien formados después de Touche que el Hospitalet no ha podido frenar, posaba primero el balón de manos de Diego Prubner, muy determinante hoy, que regresaba después de toda la primera vuelta, dónde, curiosamente, sólo había jugado contra el Hospitalet en la Feixa Llarga.

Poco después, el Hospitalet, enlazaba una de las pocas jugadas de tres cuartos que han salido bien -hoy se han hecho 38 Meles- que acababa con ensayo tras un fallo organizativo de la defensa del BUC.

La primera parte ha acabado con un 5 a 12, gracias a una marca del talonador del Hospitalet que ha puesto a placer tras varias fases previas a una ventaja de avant que el BUC no ha aprovechado y el árbitro ha olvidado.

Aún así, las sensaciones eran buenas y el BUC se sentía superior y salía en la segunda parte decidido a llevarse la victoria.

La segunda parte ha comenzado como la primera, con un BUC volcado a castigar a la delantera del hospitalet, que se ha mostrado más dura gracias a cambios concretos que les han aportado más peso y potencia.

El árbitro ha seguido frenando el juego del BUC no dejándole aprovechar su superioridad física a la hora de recuperar balones en los rucks y ha expulsado a Diego Prubner por reiteración de faltas colectivas. Aquí el BUC ha perdido la esperanza de imponer su juego más físico y se ha tenido que adaptar a las circunstancias y jugar un juego que le es muy incómodo.

El Hospitalet ha aprovechado la superioridad numérica para poner tierra de por medio con un golpe de castigo de Fernández y un ensayo de Van de Ven, que hoy ha anotado 3.

El BUC ha reaccionado con un ensayo de Sultan que ponía un 10 a 20 que no se ha movido hasta las postrimerías del partido gracias a un contraataque que, un BUC asqueado, ha otorgado en un error de concentración y que ha dado un punto bonus en un Hospitalet que ha sufrido mucho ante un BUC que no le gira la cara a la DHB.

Los últimos 20 minutos de partido, han sido un monólogo de melé y juego a raíz de paquete donde ningún equipo se ha impuesto claramente y donde hospitalet agradeció tener profundidad de banquillo, algo de lo que el BUC no ha podido disfrutar.

Lamentar las lesiones de Albert Conesa, David Fernández y Gabi Pérez, dos de ellas completamente evitables si se hubiera gestionado bien la melé por parte del árbitro que ha primado el juego a la seguridad de los jugadores.

Una buena tarde de rugby, con un mal resultado, pero con la satisfacción del trabajo bien hecho.

Ahora toca trabajar para no tener que depender de la suerte, el arbitraje o el clima e imponer-nos a los rivales por ser realmente superiores.

Felicitar al Hospitalet que ha demostrado tener un equipo bien consolidado y saberse adaptar a unas circunstancias climáticas que le eran totalmente adversas al tratarse de un equipo con un juego dinámico, rápido y muy abierto. Juego, hoy, por las condiciones del campo, imposible de practicar.

Han jugado:

1-Albert Conesa, 2-Nin Escrich (C), 3-Gabi Pérez, 4-Ermengol Alemany, 5-Diego Prubner, 6-David Fernández, 7-Toni Felderich, 8-Juan Pistone, 9-Aitor Figueruelo, 10 – Àlex Zubero, 11-Kiko Mena, 12-Mathias Roura, 13-Xavi Zubero, 14-Josep Mª Simon, 15-Raimon Jorba.

16-Marco Rubio (min.79 por Conesa), 17-Gabriel Montes (min.71 por Gabi), 18-Juan Ovejero, 19-Ramón Salinas (min.58 por David), 20-Martín Parodi (min.65 por Figueres), 21-Daryl Tanduran (min. 60 por Kiko) y Oriol Jorba.

Entrenador: Jordi Puigverd / Delegado: Manuel Gomis / Fisio: Andreu González “Speedy”

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby