El BUC rep un premi Córrer per Compromís

El BUC ha rebut un dels premis Córrer per Compromís que entrega l’Institut Barcelona Esports com a reconeixement a diferents projectes solidaris que fomenten la cohesió social i la integració a través de l’esport, per la tasca que està fent el nostre club i el seu “rugby social”.

correrpercompromis2

Aquests premis valoren els objectius de les entitats, la contribució dels projectes a millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’esport i el desenvolupament esportiu que suposa cada projecte. També han estat importants aspectes com l’originalitat, la innovació, la intenció i la coherència de cada projecte.

El BUC ja fa temps que té diferents iniciatives que han estat valorades per entregar-li aquest premi, com el rugby inclusiu (o habilitats mixtes) amb la participació de persones amb diferents discapacitats o les sessions de rugby i entrenaments que s’estan portant a terme setmanalment al centre de menors Can Llupià.

correrpercompromis1

El premi va ser entregat ahir, dia 28 de desembre, en una gala al Museu Olímpic i de l’Esport on es van entregar 17 premis en total juntament amb el del BUC. El van recollir el president del club Hugo Fernández Llort i Diego Dunjó, principal organitzador i dinamitzador de totes aquestes iniciatives del nostre club.

Lligant amb totes aquestes iniciatives, també podem anunciar que ahir mateix, una quinzena de jugadors i tècnics del BUC es van desplaçar al centre penitenciari de Quatre Camins per realitzar-hi el primer entrenament de rugby amb els interns. Primera ocasió de moltes en una nova activitat social del nostre club.

quatrecamins

Fotos: BCN Esports

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby