El BUC regala 3 punts a un rival directe (BUC 16-19 CRAT Coruña)El BUC regala 3 puntos a un rival directo (BUC 16-19 CRAT Coruña)

Un BUC amb alguna baixa important, però amb un equip molt més potent que el presentat a Santander va sortir al camp a intentar capgirar la mala ratxa de resultats que arrossega.

El CRAT, un rival directe per la lluita per evitar les dues places de promoció al descens es va trobar un BUC molt ben posicionat i amb les idees clares.

El partit començava malament amb la lesió de Martí Argudo al minut 1 de partit. Al tractar-se del jugador més incisiu de l’equip, baixà l’eficàcia ofensiva de la tres quarts del BUC.

En Touche el BUC va dominar clarament, guanyant amb comoditat quasi totes les seves touches i recuperant-ne moltes amb una bona pressió. Destacar les recuperacions d’en Toni Felderich que impediren 3 jugades molt perilloses arran de d’assaig.

En melé existiren algunes dificultats i vam patir a les pròpies per falta d’un 5 especialista, però en general es van solvatar amb eficàcia de la mà d’un  Juan i un Martín molt atents. En defensa se’n van robar bastantes gràcies a la bona feina de la primera línia.

En joc obert el BUC oferia un joc molt consistent i continu gràcies al gran volum de pilotes que aportava la davantera, però la mala sort, la bona actitud defensiva dels de la Corunya i la mala presa de decisions va fer perdre moltes oportunitats de sentenciar el matx.

El CRAT, va saber aguantar el joc del BUC i aprofitar els seus errors per no deixar escapar als barcelonins en el marcador.

El BUC s’avançava amb una marca fruit d’un error defensiu del darrer del CRAT que fallava a l’anular una pilota dins de marca i l’Alex Zubero posava per alegria general de la grada.

Després el CRAT responia amb un assaig sota pals després d’una pèrdua de pilota a la 22 dels de casa que va agafar a tot l’equip desordenat i després d’una bona escapada del centre Pablo Íñiguez, posava el segona línia Ignacio Batilana.

El BUC va respondre amb un xut a pals d’en Josep Mª Simon i un assaig d’en Raimon Jorba.

Però 6 punts eren una renta massa pobre i el CRAT, que no havia rebut la “puntilla” a la primera part es va anar refent i poc a poc es va anar posicionant al camp i va aconseguir posar-se a només un punt a falta de 10 minuts.

En Josep Mª, aprofitava un altre cop de càstig per posar distància al marcador a falta de 5 minuts.

Però finalment, després d’unes interminables fases del CRAT, aquests aconseguien una marca de la mà de Luis Gascón que els donava la victòria i deixava una mala sensació a un BUC superior en totes les facetes del joc menys en el marcador.

Un dia per oblidar i per reflexionar. L’actitud impecable, però els detalls van marcar la distància entre la victòria i la derrota. Detalls perfectament corregibles amb l’entrenament.

Essent un equip superior tècnica i físicament, es va perdre contra un rival directe per falta d’enteniment tàctic.

Després del gerro d’aigua freda toca decidir si es vol lluitar fins al final, el que suposa entrenar i treballar dur per part de tots, com demostra el segon equip entrenament rere entrenament, o seguir quedant amb el mal cos de perdre sabent-se superior.

L’alineació del BUC:

1-Gabi Pérez, 2-Nin Escrich (C), 3-Albert Conesa, 4-Ermengol Alemany, 5-Gosta Borasino, 6-David Fernández, 7-Toni Felderich, 8-Juan Pistone, 9-Martín Parodi, 10-Àlex Zubero, 11-Kiko Mena, 12-Dani Ripol, 13-Martí Argudo, 14 -Josep Mª Simon, 15-Raimon Jorba.

16-Marc Rubio, 17-Diego Prubner (min.67 per Nin), 18-Leo Arlettaz, 19-Xavier Zubero (min.2 per Martí), 20-Matias Roura (min. 67 per Xavi), 21-Daryl Taduran (min. 73 per Raimon), 22-Cristian Sánchez (Baixa per malaltia).

Entrenador: Jordi puigverd / Delegat: Manel Gomis / Fisio: Speedy

Un BUC con alguna baja importante, pero con un equipo mucho más potente que el presentado en Santander salió al campo a intentar cambiar la mala racha de resultados que arrastra.

El CRAT, un rival directo por la lucha para evitar las dos plazas de promoción de descenso se encontró un BUC muy bien posicionado y con las ideas claras.

El partido comenzaba mal con la lesión de Martín Argudo el minuto 1 de partido. Al tratarse del jugador más incisivo del equipo, bajó la eficacia ofensiva de la tres cuartos del BUC.

En Touche el BUC dominó claramente, ganando con comodidad casi todas sus touches y recuperando muchas con una buena presión. Destacar las recuperaciones de Toni Felderich que impidieron 3 jugadas muy peligrosas cerca de ensayo.

En melé existieran algunas dificultades y sufrimos en las propias por falta de un 5 especialista, pero en general se solventaron con eficacia de la mano de un Juan y un Martín muy atentos. En defensa se robaron bastantes gracias al buen trabajo de la primera línea.

En juego abierto el BUC ofrecía un juego muy consistente y continuo gracias al gran volumen de pelotas que aportaba la delantera, pero la mala suerte, la buena actitud defensiva de los de A Coruña y la mala toma de decisiones hizo perder muchas oportunidades de sentenciar el encuentro.

El CRAT, supo aguantar el juego del BUC y aprovechar sus errores para no dejar escapar a los barceloneses en el marcador.

El BUC se adelantaba con una marca fruto de un error defensivo del zaguero del CRAT que fallaba al anular una pelota dentro de marca y Alex Zubero posaba para la alegría general de la grada.

Luego el CRAT respondía con un ensayo bajo palos después de una pérdida de balón en la 22 de los de casa que cogió a todo el equipo desordenado y tras una buena escapada del centro Pablo Íñiguez, posava el segunda línea Ignacio Batilana.

El BUC respondió con un golpe a palos de Josep M ª Simon y un ensayo de Raimon Jorba.

Pero 6 puntos eran una renta demasiado pobre y el CRAT, que no había recibido la “puntilla” en la primera parte se fue rehaciendo y poco a poco se fue posicionando en el campo y logró ponerse a sólo un punto a falta de 10 minutos.

Josep M ª, aprovechaba otro golpe de castigo para poner distancia en el marcador a falta de 5 minutos.

Pero finalmente, después de unas interminables fases del CRAT, estos conseguían una marca de la mano de Luis Gascón que les daba la victoria y dejaba una mala sensación en un BUC superior en todas las facetas del juego menos en el marcador.

Un día para olvidar y para reflexionar. La actitud impecable, pero los detalles marcaron la distancia entre la victoria y la derrota. Detalles perfectamente corregibles con el entrenamiento.

Siendo un equipo superior técnica y físicamente, se perdió contra un rival directo por falta de entendimiento táctico.

Tras el jarro de agua fría, ahora toca decidir si se quiere luchar hasta el final, lo que supone entrenar y trabajar duro por parte de todos, como demuestra el segundo equipo entrenamiento tras entrenamiento, o seguir quedando con el mal cuerpo de perder sabiéndose superior.

La alineación del BUC:

1-Gabi Pérez, 2-Nin Escrich (C), 3-Albert Conesa, 4-Ermengol Alemany, 5-Gosta Borasino, 6-David Fernández, 7-Toni Felderich, 8-Juan Pistone, 9-Martín Parodi, 10 – Alex Zubero, 11-Kiko Mena, 12-Dani Ripol, 13-Martí Argudo, 14-José M ª Simon, 15-Raimon Jorba.

16-Marc Rubio, 17-Diego Prubner (min.67 por Nin), 18-Leo Arlettaz, 19-Xavier Zubero (min.2 por Martí), 20-Matias Roura (min. 67 por Xavi), 21-Daryl Taduran (min. 73 por Raimon), 22-Cristian Sánchez (Baja por enfermedad).

Entrenador: Jordi puigverd / Delegado: Manel Gomis / Fisio: Speedy

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby