El BUC Quad Rugby es proclama campió a Toulouse

Gran èxit de la secció de rugby en cadira de rodes del BUC que aquest cap de setmana s’ha proclamat campiona del torneig internacional de Quad Rugby disputat a Toulouse. L’equip negre ha aconseguit imposar-se a tots els seus rivals i s’ha proclamat campió d’aquest torneig.

0HzkflF9El BUC Quad Rugby ha participat durant aquest cap de setmana al Tournoi Impulsion de Wheelchair Rugby disputat a Toulouse (França). Un torneig d’iniciació pensat per a impulsar el desenvolupament del rugby en cadira de rodes a l’estat francès. Els cinc equips participants eren el Toulouse, el Grenoble, el Montpellier, el Toulon i el BUC en un format de torneig amb una lligueta entre tots i una final entre els dos millors, amb partits de dues parts de 8 minuts.

L’equip català ha estat el gran triomfador d’aquesta competició imposant-se el dissabte en els seus tres partits contra Grenoble (22-10), contra Toulon (23-20) i contra els locals de Toulouse (16-19). El diumenge ha començat perdent l’últim partit de la lligueta contra Montepllier (17-24), però ja estaven classificats per la final, que han disputat contra el mateix rival i que els ha servit com a revenga ja que aquest cop s’han imposat per 19-17 contra l’equip del sud de França, proclamant-se així campions d’aquest torneig.

i_m8BnbgExcel·lent resultat de la nova secció del BUC que ja comença a sumar èxits i reconeixements fora del nostre país, més enllà dels ja aconseguits amb la selecció catalana dins de l’estat espanyol.

Gran éxito de la sección de rugby en silla de ruedas del BUC que este fin de semana se ha proclamado campeona del torneo internacional de Quad Rugby disputado en Toulouse. El equipo negro ha conseguido imponerse a todos sus rivales y se ha llevado el título.

El BUC Quad Rugby ha participado durante este fin de semana en el Tournoi Impulsion de Wheelchair Rugby disputado en Toulouse (Francia). Un torneo de iniciación pensado para impulsar el desarrollo del rugby en silla de ruedas en el estado francés. Los cinco equipos participantes eran el Toulouse, el Grénoble, el Montpellier, el Toulon y el BUC en un formato de torneo con liguilla entre todos y una final entre los dos mejores, con partidos de dos partes de 8 minutos.

El equipo catalán ha sido el gran triunfador de esta competición imponiéndose el sábado en los tres partidos disputados, contra Grenoble (22-10), contra Tourlon (23-20) y contra los locales de Toulouse (16-19). El domingo empezaron perdiendo el último partido de la liguilla contra Montpellier (17-24), pero ya estaban clasificados para la final, que ha sido contra el mismo rival y que les ha servido como revancha, ya que en esta ocasión se han impuesto por 19-17 al equipo del sur de Francia, proclamándose campeones del torneo.

Excelente resultado de la nueva sección del BUC que ya empieza a sumar éxitos y reconocimientos fuera de nuestro país, además de los que ya ha obtenido con la selección catalana dentro del estado español.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby