El BUC prepara la tercera “final” contra El Toro RC

Aquest dissabte, si el temps ho permet, l’equip sènior buscarà continuar amb la bona ratxa a la Lliga davant del Toro RC. L’equip de Calvià arriba a Barcelona cinquè classificat (4 pts.) després de guanyar la passada jornada al RC Eivissa per 23-8 al seu camp. Els mallorquins son un equip que competeixen a Primera Nacional des de la temporada 2007-08, i en la que la temporada passada van finalitzar sisens a la classificació a tres punts del descens.
El BUC afronta el partit amb optimisme, tal i com ens explica el seu entrenador Jordi Puigvert, “amb bones sensacions”, si bé s’ha mostrat prudent, evitant un possible excés de confiança per part dels jugadors, davant d’un partit que ha definit com molt complicat: “no ens hem de confiar. El partit serà dur, segurament plogui, i no podrem desenvolupar un joc ràpid. Serà un partit amb moltes melés i dur, però el nostre equip es un equip lluitador i te molt de caràcter”. Després de la victòria contra el CR Sant Cugat i la millora en el joc respecte les setmanes anteriors, el BUC es mostra amb opcions d’endur-se la victòria. Segons en Puchi, “el resultat del partit anterior condiciona el següent. Crec que la victòria contra el CR Sant Cugat es molt positiva per donar confiança a tots, jugadors, entrenadors, directiva, socis…. però cada partit te una història i es diferent de l’anterior. Estem en una lliga amateur i els equips depenen la disponibilitat dels seus jugadors als partits i als entrenaments, de manera que cada partit es diferent de l’anterior. Aquesta victòria a casa ens ha de fer continuar i no confiar-nos, perquè cada partit serà duríssim, i el que millor jugui, millor estigui física i mentalment s’emportarà els punts”. En aquest sentit, el grup està conscienciat i va treballar seriosament dimecres per tal de preparar en les millors condicions el partit del cap de setmana: els jugadors, amb el capità Nin Escrig al capdavant, fan seu el discurs del cos tècnic i afronten el partit contra els mallorquins com la tercera “final” de la temporada.
Respecte a la setmana passada, Jordi Puigvert i Dani Ripol recuperen a David Fernández i Juan Porras, però continuen amb el dubte de Gerard Borràs i Marc Rubio. Segons ens han explicat, la seva idea es conservar el bloc de les jornades anteriors, amb l’entrada progressiva dels jugadors que han jugat menys minuts: “la nostre intenció es que juguin els 22 convocats, si es possible. Hem de pensar que durant una temporada de rugby es necessiten uns 35 jugadors. Això vol dir que tothom tindrà la seva oportunitat”.
Per acabar, en Puchi no ha volgut deixar de passar la oportunitat donar les gràcies en nom dels jugadors i entrenadors de l’equip sènior el recolzament per part del públic que va anar a la Foixarda enviar un missatge des de dins del vestidor: “L’equip seguirà lluitant i competint cada partit perquè el soci i els aficionat es puguin sentir-se orgullosos de formar part d’aquest Club”. També ha emplaçat als aficionats dissabte a les 13.00h. a la Foixarda “per seguir gaudint del rugby”.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby