El BUC es deixarà bigotis solidaris.

El BUC s’uneix aquest mes a la iniciativa Movember, un esdeveniment benèfic que intenta sensibilitzar i recollir donatius per investigació destinada a la millora de la salut de l’home, especialment el càncer de pròstata. D’aquesta manera el BUC pren part per primera vegada en la seva història en aquesta moviment, nascut a Austràlia l’any 2003, i s’uneix a altres clubs de rugby catalans, espanyols i d’arreu del món.   

Escull el teu model i
uneix-te a nosaltres!

Els jugadors de l’equip sènior, directius i socis anònims lluiran durant tot el mes bigotis solidaris, per tal de cridar l’atenció de la població en vers aquestes malalties que només a Espanya provoquen la mort de milers de persones a l’any. Els jugadors, famosos arreu del món per haver deixat creixer els seus bigotis en més d’una ocasió, estàn orgullosos fer-ho novament per una causa noble com ho és aquesta. Tots esteu convidats a participar!

També s’està organitzant un Mo-3er Temps obert a tothom en algun dels partits que l’equip sènior jugui com a local aquets mes, on el Club intentarà recaptar diners que  aniran destinats al moviment Movember. Us avisarem quan estiguin definides les dates, així com dels actes que tindran lloc.
No es la primera vegada que el BUC participa en actes benèfics i de solidaritat. La temporada passada, es va organitzar el “I Torneig BUC Rugby Solidari Fins el Moll de l’Os” en benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Tal i com ens ha explicat el President del Club, Hugo Fernández, “des de el BUC intentem sempre que ens sigui possible participar en aquests esdeveniments solidaris”.

Movember Spain te el seu propi espai a Facebook, a través del qual podeu seguir l’actualitat que envolta al moviment, així com també a través de BUC “B” Suporters .  I si voleu, podeu visitar el perfil Movember del BUC i fer els vostres donatius.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby