El BUC buscarà seguir sumant contra el RC Sant Cugat

El BUC realitzarà aquest vespre el darrer entrenament, amb la mirada posada al partit de dissabte contra el RC Sant Cugat.
A les baixes ja conegudes d’Aitor Figueruelo i Marc Rubio, encara lesionats, se li ha de sumar de cara al partir de passat demà la més que probable absència de David Fernández, titular i amb una actuació destacada contra l’Eivissa RC. El seu recanvi a la convocatòria podria ser Alberto Sánchez Koco, absent el cap de setmana passat, que d’aquesta manera debutaría a la seva segona etapa com a jugador del BUC després d’unes temporades a Enginyers. Per la seva part, els vallesans arriben en forma a la Foixarda, després de guanyar amb solvència a la primera jornada a l’UES “B” per 47-14 amb un festival de joc ofensiu.
L’equip haurà de millorar en defensa i mantenir la intensitat demostrada la jornada inaugural per tal de tenir opcions a derrotar a un equip consolidat i molt competitiu, que va disputar la fase d’ascens a Divisió d’Honor “B” la temporada passada.
Aquest partit podria suposar el retorn a la Foixarda d’un vell conegut per l’afició del BUC, Maurici Benito, jugador durant molts anys del Club, així com el retrobament amb companys i amics del rugby universitari o de la Selecció Catalana de Rugby Lliga. Un motiu més  per venir al camp aquest dissabte a les 16.30h. Us esperem!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby