El BUC “B” torna amb victoria en un amistós contra Vilanova Rugby (41-0)

El passat dissabte 10 de desembre el BUC “B” va tornar als terrenys de joc, després d’un inici de temporada marcat per la seva absència de la competició oficial. Va ser en un partit amistós contra el Vilanova Rugby, líder de la Tercera Divisió Catalana, al camp de rugby de la Foixarda i només es pot qualificar com un èxit.
I no només per la victòria (41-0) sinó especialment pel debut de tots els nous jugadors que sota les ordres de Roger Ferraté portaven entrenant durament des de començaments de temporada. A la convocatòria, formada per 30 jugadors de categoria sènior, també van entrar aquells membres del sènior A necessitats de ritme de partit.
Així doncs els dubtes apareguts al voltant del BUC “B” quan es va confirmar la seva no inscripció en la competició oficial aquesta temporada 2011-12 comencen a esvair-se poc a poc gracies a la feina feta per un grup inexpert però amb una grandíssima il·lusió. La tornada del sènior B a la competició oficial està un pas més a prop, reafirmant la intenció del Club de tornar a inscriure’l en les competicions de la FCR la pròxima temporada.
Volem aprofitar per felicitar en Roger i als seus nois, així com animar-los a seguir amb la bona feina que porten duent a terme, ja que sense cap mena de dubte, estan destinats a convertir-se en una part molt important del sènior i del BUC tant a nivell social com esportiu. Ja que tal i com diu en Jordi Puigvert, entrenador del primer equip, “l’any que ve hem de tenir un segón equip competitiu“. I la primera passa ja està feta: felicitats, nois.
   

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby