El BUC “B” torna a guanyar (Amposta RC 14-34 BUC “B”)El BUC “B” vuelve a ganar (Amposta RC 14-34 BUC “B”)

El BUC B ha començat la segona volta de la lliga amb victòria contra els TAUS d’Amposta (14-34). Un cop acabat, podem parlar de bones noticies, males noticies i fets paranormals.

Les coses bones del partit:

Podríem dir que en Pablo va debutar amb molta energia (massa!) i que en Miquel va placar un paio que li passa un pam i 20 quilos. Igualment, seria de justícia remarcar el bon partit de tots els davanters, que van tirar enrere cada melé que van tenir.

Tenim dos grans xutadors. L’Alberto va aconseguir amb el peu sis punts en cops de càstig durant la primera part. A la segona, en Gonzalo va passar a fer els xuts i va ficar-ne tres.

A tot això, el primer assaig va ser d’en Mehdi després d’una molt bona feina de la davantera. És el segon assaig de la temporada d’algun pilar, i això alegra molt al conjunt de l’equip, que veu com així es reparteixen més els punts.

El partit en conjunt va tenir molt poca continuïtat per culpa de les nombroses errades en el joc de mà dels amfitrions i els diversos cops de càstig de tots dos equips. En una d’aquestes jugades caòtiques, en Mati va interceptar una pilota a la línea de 40 dels TAUS i va córrer amb coratge i habilitat fins la marca per fer el segon assaig.

Finalment, podem celebrar que vam aconseguir bonus gràcies als assaigs de l’Uri i en Pau, que van culminar dues bones jugades de tot el conjunt de la línea.

Les coses dolentes:

La mala noticia és que vam tornar a casa amb un turmell triturat (Àlex) i una clavícula cascada (Mehdi). En Txiki també va tornar tocat d’un peu després d’haver fet un gran partit. La llista de damnificats la tanca en Muñe, que es va trencar la “remera”, però tots estem d’acord que és menys rellevant que una lesió.

El que de veritat recordarem:

A la memòria de tots els presents quedarà la concatenació de successos estrambòtics o directament paranormals produïts sobre el rectangle. A saber:

1) Un pilier d’Amposta rep la pilota enganxat a la banda a 20 metres de la nostra marca. Tot i que l’única oposició que té és en Rati, decideix que, enlloc d’embestir, la millor solució és xutar. La gràcia és que no xuta a pals, sinó totalment recte. Resultat: bronca del seu propi equip i una excusa “Me habéis puesto nervioso”.

2) L’Alberto corre directe cap a marca, es llença per plantar la pilota, la imatge és espectacular… el problema és que ha plantat el meló a cinc metres de la veritable línea d’assaig.

3) Melé a la línea de 22. Introdueix TAUS, els cervells de tots els davanters s’apaguen i la pilota surt pel costat oposat de la melé!

4) Ruck multitudinari, sembla que en Gonzalo pot treure-la neta, però quan té la pilota a les mans, un paio d’Amposta l’enganxa per la cintura i l’aixeca per sobre del seu cap tirant-lo cap enrere, com feia Hulk Hogan. És el primer Suplex Dorsal de la història del rugby.

Ara queden quatre partits, dels quals quatre seran a la Foixarda. Banyoles i Manresa segueixen amb opcions i res no està decidit, de manera que resta molta lluita.

Pau Farràs

El BUC B ha comenzado la segunda vuelta de la liga con victoria contra los Taus de Amposta (14-34). Una vez terminado, podemos hablar de buenas noticias, malas noticias y hechos paranormales.
Las cosas buenas del partido:
Podríamos decir que Pablo debutó con mucha energía (demasiada!) y que Miquel placó a un tipo que le pasa un palmo y 20 kilos. Igualmente, sería de justicia resaltar el buen partido de todos los delanteros, que echaron atrás cada melé que tuvieron.
Tenemos dos grandes pateadores. Alberto consiguió con el pie seis puntos en golpes de castigo durante la primera parte. En la segunda, en Gonzalo pasó a hacer los disparos y se metió tres.
A todo esto, el primer ensayo fue de en Mehdi después de un muy buen trabajo de la delantera. Es el segundo ensayo de la temporada de algún pilar, y eso alegra mucho al conjunto del equipo, que ve como así se reparten más los puntos.
El partido en conjunto tuvo muy poca continuidad por culpa de los numerosos fallos en el juego a la mano de los anfitriones y los golpes de castigo de ambos equipos. En una de estas jugadas caóticas, Mati interceptó un balón en la línea de 40 de los Taus y corrió con coraje y habilidad hasta la marca para hacer el segundo ensayo.
Finalmente, podemos celebrar que conseguimos bonus gracias a los ensayos de Uri y Pablo, que culminaron dos buenas jugadas de todo el conjunto de la línea.
Las cosas malas:
La mala noticia es que volvimos a casa con un tobillo triturado (Alex) y una clavícula cascada (Mehdi). Txiki también volvió tocado de un pie después de haber hecho un gran partido. La lista de damnificados la completa Muñe, que se rompió la “remera”, pero todos estamos de acuerdo en que es menos relevante que una lesión.
Lo que de verdad recordaremos:
En la memoria de todos los presentes quedará la concatenación de sucesos estrambóticos o directamente paranormales producidos sobre el rectángulo. A saber:
1) Un pilier de Amposta recibe el balón pegado a la banda a 20 metros de nuestra marca. Aunque la única oposición que tiene pasa por Rati, decide que, en lugar de embestir, la mejor solución es chutar. La gracia es que no chuta a palos, sino totalmente recto. Resultado: bronca de su propio equipo y una excusa “Me habéis puesto nervioso”.
2) Alberto corre directo hacia marca, se tira para plantar el balón, la imagen es espectacular … el problema es que ha plantado el melón a cinco metros de la verdadera línea de ensayo.
3) Melé en la línea de 22. Introducen los Taus, los cerebros de todos los delanteros se apagan y el balón sale por el lado opuesto de la melé!
4) Ruck multitudinario, parece que Gonzalo puede sacarla limpia, pero cuando tiene el balón en sus manos, un tipo de Amposta lo engancha por la cintura y lo levanta por encima de su cabeza tirándolo hacia atrás, como hacía Hulk Hogan. Es el primer Suplex Dorsal de la historia del rugby.
Ahora quedan cuatro partidos, de los cuales cuatro serán en la Foixarda. Banyoles y Manresa siguen con opciones y nada está decidido, por lo que queda mucha lucha.

Pau Farràs

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby