EL BUC “B” arrenca una nova temporada

Després d’un temps d’incertesa, el segon equip sènior ha començat a agafar embranzida de cara a la temporada vinent.

En començar la 2011-2012 no va ser possible inscriure el segon equip en competició oficial per manca de jugadors. Tot i així, el club va apostar per començar de nou i amb nous jugadors amb molt poca experiència s’ha anat mica en mica teixint una nova estructura. El primer partit d’aquest nou equip va ser el passat mes de desembre contra el SEL Vilanova, lider de la tercera catalana (en aquell moment).L’equip, ple de cares noves i reforçat amb companys del primer equip va aconsseguir una contundent victòria contra un rival, a priori, més experimentat i, el que els mateixos jugadors van considerar més important, amb el marcador a zero.

De mica en mica l’equip ha anat creixent fins arribar a 35 nous jugadors que han anat passant per La Foixarda a descobrir aquest esport.

Fins avui, l’equip ha disputat dos partits més. Un contra el segon equip dels Gòtics en el partit de homenatge al Josep Gallardo amb una derrota molt ajustada en l’últim instant del partit. L’altre va ser contra el Vilanova en el seu propi camp. Des d’ara fins a l’estiu, l’equip seguirà entrenant i jugant amistosos per preparar la propera temporada.

Aquest mes de març, tindrem un partit contra el Carboners de Terrassa.

Així doncs, amb la motivació demostrada tant per part dels jugadors com pel Club per encarar el futur, ens complau confirmar-vos que aquest cop SÍ, hi haurà segon equip Sènior. O com prefereixen anomenar-se els protagonistes: BUC “B” Suporters.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby