El BUC “B” acaba la fase prèvia invicteEl BUC “B” acaba la fase prévia invicto

El segon equip del BUC compta per victòries els seus quatre partits de la fase prèvia de Tercera Catalana. Els homes entrenats per Roger Ferrater han guanyat els quatre partits disputats en el Grup Sud i n’han quedat líders, passant a jugar en la divisió superior de les dues en què es divideix la Tercera Catalana. Aquest diumenge van derrotar al filial del Gòtics en l’últim partit que els quedava, en un gran derby a la Foixarda.

Partit interessant el d’aquest diumenge a la Foixarda, com sempre que s’enfronten els dos equips locals d’aquest camp. BUC i Gòtics tornaven a enfrontar-se després d’una temporada a l’ombra del filial del BUC. Per si faltaven al·licients, al BUC B tornava un històric del club després d’una llarga lesió, Ramon Salinas, que tot i formar part de l’actual directiva es va tornar a enfundar la samarreta del BUC amb el número 7.

El segundo equipo del BUC cuenta por victorias sus cuatro partidos de la fase previa de Tercera Catalana. Los hombres entrenados por Roger Ferrater han ganado los cuatro partidos disputados en el Grupo Sur y han quedado líderes, pasando a jugar en la división superior de las dos en que se divide la Tercera Catalana. Este domingo derrotaron al filial del Góticos en el último partido que les quedaba, en un gran derby en la Foixarda.

Partido interesante el de este domingo cómo siempre que se enfrentan los dos equipos locales de este campo. BUC y Góticos volvían a enfrentarse después de una temporada a la sombra del filial del BUC. Por si faltaban alicientes, al BUC B volvía un histórico del club tras una larga lesión, Ramón Salinas, que a pesar de formar parte de la actual directiva se volvió a enfundar la camiseta del BUC con el número 7 .

No es va veure un gran partit de rugby, però l’emoció no hi va faltar i els homes del BUC, en aquest cas jugant de visitants, van aconseguir endur-se la victòria.

El Gòtics va ser el primer en obrir el marcador, amb un cop de càstig i una marca transformada que deixaven el marcador 10-3 després que Alberto anotés també un cop de càstig a favor del BUC. Desgraciadament, Oriol Jorba es va lesionar als pocs minuts de joc amb un cop a la zona de les costelles; però el seu substitut, Daryl, va aconseguir anotar una gran marca creuant quasi tot el camp en la primera pilota que va tocar. El marcador quedava 10-8 favorable al Gòtics i així es va arribar al descans.

A la segona part, amb alguns canvis per donar aire fresc a l’equip, el BUC va aconseguir acabar de materialitzar la remuntada. Primer amb dos nous cops de càstig d’Alberto, que té un peu molt fiable i no acostuma a fallar; i després amb la segona marca del matx pels visitants, obra de Raty després de perforar la defensa rival per la banda dreta, deixant el marcador 10-21.

Al cap d’uns minuts el Gòtics va aconseguir retallar distàncies amb una marca transformada posant el 17-21, però dos cops de càstig més, transformats per Alberto, van ampliar la diferència i van evitar que el rival sumés el punt bonus defensiu.

El marcador al final marcava un 17-27.

Crònica de Pol Camprubí

No se vio un gran partido de rugby, pero la emoción no faltó y los hombres del BUC, en este caso jugando de visitantes, lograron llevarse la victoria.

El Gòtics fue el primero en abrir el marcador, con un golpe de castigo y una marca transformada que dejaban el marcador 10-3 después de que Alberto anotara también un golpe de castigo a favor del BUC. Desgraciadamente, Oriol Jorba se lesionó a los pocos minutos de juego con un golpe en la zona de las costillas, pero su sustituto, Daryl, logró anotar una gran marca cruzando casi todo el campo en el primer balón que tocó. El marcador quedaba 10-8 favorable al Gòtics y así se llegó al descanso.

En la segunda parte, con algunos cambios para dar aire fresco al equipo, el BUC consiguió terminar de materializar la remontada. Primero con dos nuevos golpes de castigo de Alberto, que tiene un pie muy fiable y no suele fallar, y después con la segunda marca del encuentro de los visitantes, obra de Raty tras perforar la defensa rival por la banda derecha, dejando el marcador 10-21.

Pocos minutos después el Gòtics logró recortar distancias con una marca transformada poniendo el 17-21, pero dos golpes de castigo más, transformados por Alberto, ampliaron la diferencia y evitaron que el rival sumara el punto bonus defensivo.

El marcador al final marcaba un 17-27.

Crónica de Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby