El BUC supera les 300 llicències

Tot i que qualsevol que vegi la taula i els resultats de Divisió d’Honor B d’aquesta temporada pot pensar que el BUC passa per un mal moment, cal saber apreciar el costat positiu de la situació actual del club. Ara mateix el BUC és un dels clubs amb més llicències de jugadors registrades de tot Catalunya, per primera vegada hem superat les 300!

Aquesta xifra ja és meritòria de per si, però encara guanya més importància si tenim en compte d’on venim: fa només tres anys, el BUC es trobava en una de les pitjors situacions dels últims anys, el club s’havia quedat sense segon equip i pràcticament sense secció juvenil després del descens a Primera Nacional. Així que ni els més optimistes podien esperar la quantitat de jugadors que hi ha al BUC actualment. Comptem amb tres equips: un a Divisió d’Honor B (on es va ascendir la primera temporada després del descens), un refundat segon equip a Segona Catalana i també un equip sub-21; als que cal sumar tots els jugadors de les categories inferiors i de l’escola, on cada cop hi ha més jugadors nous. A més, el BUC és dels pocs clubs que compta amb una secció de rugby touch, una varietat del rugby mixta i molt més adaptada a tothom i recentment també s’ha recuperat l’equip femení que ja està entrenant, cada cop compta amb més jugadores i que esperem que la temporada que ve ja pugui competir oficialment a la lliga femenina. També cal tenir en compte que el BUC és l’únic equip completament amateur de Divisió d’Honor B, i és que els jugadors paguen la seva quota per formar part del club.

Així doncs, és evident que la situació esportiva del primer equip ara mateix s’ha de millorar amb treball i esforç i que a sobre estem aguantant quasi tota la temporada sense poder disposar de casa nostra, la Foixarda, però el club en general compta amb una salut molt bona i una prometedora projecció de cara al futur amb tots els jugadors que provenen de les categories inferiors, que de fet, ja podem començar a considerar el present del club també.

Salut, rugby i força BUC!

Partners

Contacte

Horaris:
Dilluns, dimecres i divendres de 16:00 a 21:00
Dimarts, dijous i dissabtes de 10:00 a 14:00

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby