Dos jugadors del Quad Rugby han rebut una Beca Vamos

Els jugadors del Quad Rugby, Pau Navarro i Darío Salcedo, han rebut una Beca Vamos, que destinaran a vuit cadires adaptades per continuar els tallers de sensibilització per a joves i nens que imparteixen des de la secció del Club.

Aquesta beca atorgada pel Consejo Superior de Deportes (CSD) i ColaCao, va ser entregada el passat 19 de setembre pel jugador de bàsquet Ricky Rubio dins l’acte celebrat a l’Institut Guttman.

Tots dos jugadors de la secció de Quad Rugby, han sigut esportistes d’elit. En Pau va ser plata al Mundial sub-21 amb la selecció d’Handbol, i en Darío esquiador, amb reconeguts èxits professionals. Després d’un accident de cotxe, en Pau i un accident esquiant, en Dario, van sofrir lesions irreversibles.

Les Beques Vamos de ColaCao i el CSD destinen un total de 300.000 euros per poder fer realitat els somnis esportius de nens i joves d’entre 6 i 20 anys que necessiten algun tipus d’ajuda per poder seguir endavant amb els seus projectes esportius.
La primera edició del programa es va tancar l’any passat amb un total de 18 becats i becades i 13.000 nens i nenes afavorits directament i indirectament amb les beques.

Recull de premsa:

https://www.sport.es/

https://www.mundodeportivo.com

https://www.marca.com/

 

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby