Derrota contra Sant Cugat (6-60)

Derrota contra Sant Cugat (6-60)

Nova derrota del BUC que aquesta jornada va haver de jugar a Cornellà tot i jugar com a local per culpa de les obres que s’estan realitzant a la Foixarda. Els homes del Puchy van aguantar durant la primera part contra un rival complicat, però a la segona van acabar derrotats àmpliament pel rugby del Sant Cugat.

Tot i començar el partit encaixant punts força aviat, el BUC va realitzar una primera part força completa que no va permetre que el Sant Cugat, que porta quasi tota la temporada liderant la competició, s’escapés en el marcador. Els de negre van aguantar força en defensa, tot i no gaudir de massa ocasions per sumar punts, i van deixar el marcador en un 3-17 assequible al descans.

Però a la segona part, el Sant Cugat va aconseguir anotar un alt nombre de marques, començant ja en la primera jugada del segon temps i va acabar endossant-li un contundent 6-60 al BUC aprofitant les escapades de la seva potent línia de tres quarts i de la seva tercera línia. El BUC només va aconseguir anotar dos cops de càstig, transformats pel Sultan, en un nou partit sense marques a favor de l’equip barceloní.

El BUC dóna la benvinguda al Kiko, que ha tornat a jugar aquest cap de setmana després del seu retorn de terres nipones.

Alineació: 1. Roger Garcia 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Ermengol Alemany 5. Gabri Pérez “Sr. X” 6. David Fernández 7. Roger Ferraté 8. Ramon Salinas 9. Marc Fajarí 10. Miki Mas 11. Javier “Kiko” Mena 12. Josep Maria Simon “Sultan” 13. Axel Borasino 14. Marc Coma 15. Unai Álvarez

Substituts: Diego Prubner, Marc Rubio, Rubén Del Campo “Rufo”, Cristian Sánchez “Rati”, Martí Argudo, Javier.

Cops de càstig: Josep Maria Simon “Sultan” (2).

 

Crònica: Pol Camprubí // Foto: Juan Carlos Gómez Villamor

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby