Derrota clara contra un Barça molt efectiu (FC Barcelona 51-23 BUC)Derrota clara ante un Barça muy efectivo (FC Barcelona 51-23 BUC)

Després de moltes jornades tocant la victòria i sortint del camp amb sensació d’haver estat igual o superior al rival, els nois del BUC es van trobar amb un Barça molt seriós i amb un joc molt incòmode pels del BUC.

El joc dinàmic de la davantera del Barça, amb una tercera línia molt potent, va trencar una vegada i una altre la línia de defensa del BUC i el va desgastar molt físicament.

Va ser un partit molt físic, amb molta continuïtat i amb poques fases estàtiques. Això va beneficiar a un barça físicament millor preparat i, com sempre, la falta de recanvis del BUC va ser determinant.

A la primera part el joc del Barça es basava en aprofitar la força de la tercera línia per desordenar la defensa del BUC amb internades molt potents, i amb bones fases de continuïtat aprofitar aquest desordre i els errors puntuals del BUC per fer mal.

Només el peu del Sultan, autor de 15 punts i un drop d’Àlex Zubero, mantenien al BUC dins del partit.

A la segona part, el Barça va encarrilar dos assajos que posaven terra de per mig i feien posar nerviós al BUC que va començar a fallar on mai falla, arran de paquet i en touche, on van perdre diverses pilotes, no per la bona praxis del Barça sinó per errors de comunicació, dos d’ells determinants en el marcador perquè es van traduir en dos jugades que agafaren la defensa del BUC desordenada.

Només a les acaballes del partit, el BUC va tirar d’orgull i aconseguia l’assaig de l’honor, obra de Juan Pistone, després de moltes fases arran de paquet.

Podríem parlar d’un mal partit, però personalment, crec que l’estil de joc del Barça, li resulta molt eficaç contra nosaltres. Som un equip fort en les fases estàtiques i bastant desordenat en el joc obert, sobretot lluny de paquet.

I el Barça, tot i que en aquest matx tampoc va estar massa acertat en touche, va oferir un joc molt dinàmic, on, el físic inferior de la nostre tercera línia es va veure afectat a l’hora d’aturar-lo. I en melé, van patir, però van saber conservar les seves pilotes i fer-les bones.

Per tant, ofensivament, al Barça, li som un equip còmode i ens fa molts assajos.

En definitiva, justa victòria pel Barça, que sembla que està consolidant el seu estil de joc, i ara toca seguir treballant en les nostres fortaleses que són la melé, la touche i l’efectivitat al peu.

Felicitar a en Juan Porras pel seu retorn després d’una llarga lesió, a Sergi Coma, pel seu triomf amb la selecció als autonòmics i acomiadar al nostre estimat company, Kiko Mena, que per motius laborals jugava el seu últim matx.

Alineació:

1-Albert Conesa, 2-Nin Escrich (C), 3-Gabi Montes, 4-Ermengol Alemany, 5-Juan Porras, 6-Gosta Borasino, 7-Toni Felderich, 8-Juan Pistone, 9-Aitor Figueruelo, 10-Àlex Zubero, 11-Gerard Borràs, 12-Matias Roura, 13-Kiko Mena, 14-Oriol Jorba, 15-Josep MªSimon

16-Sergi Coma (min.63 pel 3), 17-Gabi Pérez (min.40 pel 5),18- David Fernández (min.63 pel 7), 19-Martin parodi (min40 pel 9), Xavi Zubero (min.40 pel 12), Marc Coma (min.60 pel 13), Raul Campesino (min.60 pel 14).

Entrenador: Jordi Puigverd / Delegat: Manel Gomis / Fisio: Andreu González “Speedy”

Después de muchas jornadas rozando la victoria y saliendo del campo con sensación de haber sido igual o superior al rival, los chicos del BUC se encontraron con un Barça muy serio y con un juego muy incómodo para los del BUC.

El juego dinámico de la delantera del Barça, con una tercera línea muy potente, rompió una y otra vez la línea de defensa del BUC y lo desgastó mucho físicamente.

Fue un partido muy físico, con mucha continuidad y con pocas fases estáticas. Esto benefició a un barça físicamente mejor preparado y, como siempre, la falta de repuestos del BUC fue determinante.

En la primera parte el juego del Barça se basaba en aprovechar la fuerza de la tercera línea para desordenar la defensa del BUC con internadas muy potentes, y con buenas fases de continuidad aprovechar este desorden y los errores puntuales del BUC para hacer daño.

Sólo el pie del Sultan, autor de 15 puntos y un drop de Alex Zubero, mantenían al BUC dentro del partido.

En la segunda parte, el Barça encarriló dos ensayos que ponían tierra de por medio y hacían poner nervioso al BUC que comenzó a fallar dónde nunca falla, a raíz de paquete y en touche, dónde perdieron varias pelotas, no por la buena praxis del Barça sino por errores de comunicación, dos de ellos determinantes en el marcador porque se tradujeron en dos jugadas que tomaron a la defensa del BUC desordenada.

Sólo al final del partido, el BUC tiró de orgullo y conseguía el ensayo del honor, obra de Juan Pistone, tras muchas fases raíz de paquete.

Podríamos hablar de un mal partido, pero personalmente, creo que el estilo de juego del Barça, le resulta muy eficaz contra nosotros. Somos un equipo fuerte en las fases estáticas y bastante desordenado en el juego abierto, sobre todo lejos de paquete.

Y el Barça, aunque en este encuentro tampoco estuvo demasiado acertado en touche, ofreció un juego muy dinámico, dónde el físico inferior de nuestra tercera línea se vio afectado a la hora de pararlo. Y en melé, sufrieron, pero supieron conservar sus pelotas y hacerlas buenas.

Por tanto, ofensivamente, al Barça, le somos un equipo cómodo y nos hace muchos ensayos.

En definitiva, justa victoria para el Barça, que parece que está consolidando su estilo de juego, y ahora toca seguir trabajando en nuestras fortalezas que son la melé, la touche y la efectividad al pie.

Felicitar a Juan Porras por su regreso tras una larga lesión, a Sergi Coma, por su triunfo con la selección en los autonómicos y despedir a nuestro querido compañero, Kiko Mena, que por motivos laborales jugaba su último encuentro.

Alineación:

1-Albert Conesa, 2-Nin Escrich (C), 3-Gabi Montes, 4-Ermengol Alemany, 5-Juan Porras, 6-Gosta Borasino, 7-Toni Felderich, 8-Juan Pistone, 9-Aitor Figueruelo, 10 – Àlex Zubero, 11-Gerard Borràs, 12-Matias Roura, 13-Kiko Mena, 14-Oriol Jorba, 15-Josep M ª Simon

16-Sergi Coma (min.63 por 3), 17-Gabi Pérez (min.40 por 5), 18 – David Fernández (min.63 por 7), 19-Martin Parodi (min40 por 9), Xavi Zubero (min .40 por 12), Marc Coma (min.60 por 13), Raul Campesino (min.60 por 14).

Entrenador: Jordi Puigverd / Delegado: Manel Gomis / Fisio: Andreu González “Speedy”

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby