CRÒNICA VALENCIA RUGBY CLUB – BUC (31-10-20)

Ja tenim aquí la crònica del darrer partit del Sènior Masculí contra el Rugby Club Valencia:
 
Rugby Club Valencia 21 – 10 BUC
 
Segona derrota del BUC en el seu desplaçament terres valencianes per enfrontar-se al Rugby Club València que disputava el seu primer partit de temporada.
 
El partit començava amb els nostres encadenant diverses fases amb les quals a punt estem d’anotar sota pals al minut 3…però ens xiulen cop de càstig en contra i s’esfuma la possibilitat de distanciar-nos de bon començament. A partir d’aquí cops de càstig a favor i en contra fins que al minut 15, sortint els valencians a la mà després d’una melé ben a prop de la nostra linia d’assaig, ens xiulen el cop de càstig en contra que significaria una groga pel Maxence i els tres primers punts pel València, que transformava el cop sense problemes.
 
Reacciona el BUC i al minut 18 Santy Gallo transforma un cop de càstig que iguala el marcador 3-3. No dura gaire l’alegria perquè al minut 24 el València anota el seu primer assaig en culminar una obertura clàssica. No transformen i es situà el marcador en 8-3.
 
El minut 27 podria ser decisiu al ser expulsat per agressió (vermella) el taloner dels blancs deixant als seus amb un jugador menys pel que restava de partit. Al minut 35 veu targeta groga per joc brut el 10 del València…i ja són dos menys que el BUC. Malgrat desaprofitar la transformació de dos cops de càstig al min 27 i min 37, els de negre aconsegueixen aprofitar la superioritat numèrica i anoten el seu primer assaig a les acaballes de la primera part, deixant el marcador al descans en 8-10.
 
La segona part va començar amb un altre cop a favor no transformat i seguidament, al minut 42, el nostre obertura veu targeta groga, amb la qual cosa les forces, almenys durant 10 minuts , tornen a quedar compensades. A partir d’aquí el València es va mostrar encertat en les puntades a pals i aconsegueix 6 punts en transformar dos cops de càstig als minuts 55 i 65 posant el marcador en 14-10 que ja no es va moure fins al minut 80, en el que van assolir l’últim assaig amb la seva corresponent transformació, deixant el resultat final en 21-10.
 
Al camp no es va veure una diferència de qualitat que justifiqués el resultat, i menys havent jugat el València amb un menys bona part del partit. S’entén que les circumstàncies són difícils. No faltarà mai el nostre suport incondicional a jugadors i entrenadors però s’entén que hem de reflexionar sobre les errades i estrènyer les dents per afrontar amb garanties el pròxim partit contra el CAU el 21 de novembre. Disposem de 20 díes per entrenar, entrenar i entrenar.
 
SOM BUC
 
Crònica: Libo Martorana

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby