" subheadline="" font="" font_weight="" font_size="" color_scheme="" color="" align="" url="" target="_self" html_tag="h1" size="large" dash="" el_id="" el_class="" el_style="" supertitle_position=""]

L’Hospi es va endur un dels duels catalans de la jornada contra un BUC que ho va intentar fins l’últim minut. Els de L’Hospitalet van decantar el partit gràcies a jugades puntuals tot i patir força en davantera.

El BUC va tornar a protagonitzar una “empanada” inicial i va permetre que un tres quarts de L’Hospitalet es colés entre la seva defensa i anotés un assaig sota pals pràcticament en la primera jugada del partit. 7-0 al marcador i els barcelonins ja havien de remar amb el vent en contra (figurada i literalment) des d’un bon inici. A partir d’aquí els homes de Jordi Puigvert van millorar i van arribar a tenir fases de joc a cinc metres de la marca rival, però sense arribar a materialitzar. Va ser L’Hospitalet qui va poder ampliar el marcador amb un cop de càstig transformat i qui va estar a punt d’aconseguir una segona marca, evitada per un placatge salvador de Daryl Taduran. A pocs minuts del descans, el BUC trobava finalment el camí i Albert Conesa anotava un assaig després d’un bon maul de la davantera negra. Amb la transformació d’Arti Kovalenko, el marcador al descans era 10-7 favorable als locals.

A la segona part, els visitants van seguir portant el joc a camp rival i dominant gran part de les jugades de davantera. Gràcies a això, Arti Kovalenko va poder transformar dos cops de càstig més donant la volta al marcador. Però L’Hospitalet va reaccionar i va saber crear una desigualtat per la banda esquerra del seu atac que va aprofitar per anotar la seva segona marca (també transformada) i tornar a posar-se per davant al marcador. Un 17-13 que encara ampliarien a 20-13 amb un últim cop de càstig transformat per l’obertura de l’equip local. Als últims minuts, el BUC ho va tornar a intentar i va disposar de jugades franques per anotar un segon assaig, però ni l’entrada del llegendari Andrei Kovalenko, que va unir sobre un terreny de joc a pare i fill, va ser suficient per aconseguir la remuntada. L’arrier buquero encara va transformar un últim cop de càstig pràcticament al final, per deixar el marcador en el 20-16 definitiu i assegurar un puntet bonus defensiu pel BUC.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig (c) 3. Sergi Coma 4. Alejandro Perozo 5. Gabriel Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Jacopo Cortinovis 8. Juan Pistone 9. Alejandro Chamero 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Raimon Jorba 14. Gerard Borràs 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Ermengol Alemany, Andrei Kovalenko, Àlex Zubero i Jordi Padró.

Marca: Albert Conesa

Transformació: Arti Kovalenko

Cops de càstig: Arti Kovalenko (3)

 

Foto: Julián Yepes || Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby