Crònica infantil BUC Vs Santboi

Aquest dissabte l’equip d’infantils ha jugat amb l’equip de la UES un altre partit de la primera fase de la Competició d’Infantils de la FCR.

L’adversari ha sigut un equip dur, amb molta experiència i molt conjuntat amb jugadors que portan des de benjamins jugant junts i que han assolit campionats de Catalunya i Espanya en categories inferiors. Els nostres jugadors, infantils reforçats amb alevins de segon any, han fet un partit molt seriós i que ha fet que el seu entrenador, en Juan Egea, una vegada acabada l’escalfor de la competició, es mostrés molt orgullós del seu esperit de lluita i disciplina.

Els nostres jugadors han aguantat la primera part molt be, peró en la segona part una baixada de la part física ha permés que el contrari s’anés en el marcador.

El resultat final ha sigut de 7 – 75. L’assaig del BUC el fet en Marçal Soriano i la transformació en Miquel Mas. Han jugat: Axel Borasino, Joan Salarich, Quim Ferrer, Miriam Jiménez, Lluis Riquelme, Jorge Melguizo, Marco Sanmartí, Marçal Soriano, Tanguy Berthault, Adrià Blasi, Marc Escaichx, Alex Ferro, Aarón Gené, Miquel Mas i Ferràn Pahisa.

Moltes gracies nois per defensar els nostres colors al camp amb serietat i honor.

Pep Bada

Activitats de la setmana per infantils, alevins i benjamins

Dimecres 28 de novembre de 18 a 19,30 entrenament a la Foixarda

Dissabte 1 de desembre:
– Infantils de 10,30 a 12,00 entrenament a la Foixarda amb el Sr. Carles Escardó entrenador del primer equip
– Alevins i Benjamins: Trobada d’escoles de la FCR (Sitges o St Cugat) pendent de assenyalar lloc i horari.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby