Crònica del 1r Wheelchair Rugby Rookie’s Tournament

Aquest cap de setmana s’ha disputat el primer torneig internacional de Wheelchair Rugby (rugby en cadira de rodes) a Barcelona. Organitzat per la FCEDF, el BUC i la FCR i ja podem dir que ha estat un èxit de participació i una experiència molt positiva per a tots els implicats.

wheelchair_buc2Esportivament, la secció adaptada del BUC, competint com a selecció catalana, ha acabat el torneig en tercera posició, després de perdre dos partits i guanyar-ne un en la primera jornada el divendres i d’imposar-se dissabte en el partit pel tercer i quart lloc contra el Grenoble francès. Els vencedors van ser els Fighting Snakes suïssos que es van imposar a la final contra els Sharks de Montpellier, també francesos.

Des del BUC volem agrair la seva participació als tres equips internacionals que s’han desplaçat fins a Barcelona per disputar aquest torneig. És un gran fonament per a la disputa de més tornejos d’aquest esport adaptat a la nostra ciutat; una fantàstica novetat, ja que fins ara els nostres jugadors sempre han hagut de desplaçar-se ells, la major part de vegades a l’estranger, per poder disputar competicions. També volem agrair el suport, col·laboració i participació de tots aquells que s’hi han implicat durant tot el cap de setmana.

wheelchair_buc3Fotos: Julián Yepes

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby