CRÒNICA BUC-BARBARIANS

BUC 12 –  23 Barbarians XV Calvià

No hem jugat un bon partit, no senyor.

Sortim no sé si amb confiança o confiats, el resultat final apunta més al segon. En qualsevol cas, els primers minuts de partit prometien per al BUC.

S’anul·la una marca al Barbarians en el minut 3 i, com a resposta, el BUC surt a la mà des de marca, avançant fins a meitat de camp. Aprofitem un avant del contrari i, després de dos cops de peu rasos que ens posen el cor en un puny, aconseguim la primera marca en el min 7. Es transforma la marca i se situa el marcador en un esperançador 7-0. Anem allà, BUC, això promet.

Intercanvi de jugades al peu que culminen en una notable puntada que aconsegueix una touche favorable al BUC en el minut 12, molt a prop de la línia d’assaig del rival. Es guanya la touche i només una dubtosa (com gairebé totes quan són en contra, haig de precisar) decisió de l’àrbitre impedeix que el nostre centre es dirigeixi a marca després d’escapolir-se d’un parell de contraris.

El domini dels negres continua. Després d’una superba puntada aconseguim en el min 15 touche a 5 metres de marca del Calvià. Guanyem la posició i entrem per davantera per a situar el resultat en 12-0.

Bé. A partir d’aquí, del minut 15, toca sofrir.

Minut 20: cop a favor del Calvià => (12-3)


Domini general del joc mallorquí que es recompensa amb un merescut assaig en el minut 25, després d’una obertura ràpida que permet entrar al seu ala còmodament en la nostra zona d’assaig. I més còmode va ser el passeig que es va donar l’ala sense oposición, per a acabar plantant l’oval pràcticament sota pals. Es col·loca el marcador en 12-10 en el minut 25.
Continua el joc i es va notant que el Calvià va per a dalt i el BUC va cap a un altre costat, per a dalt no va.


Amb la primera part pràcticament finalitzada es penalitza al BUC amb un cop de càstig que va constar com transformat a criteri sol de l’àrbitre, perquè els liniers van baixar la bandera. Ens anem al descans amb un 12-13 en el marcador que ens hauria de fer reflexionar, com a poc.


Comença la segona part amb la il·lusió de remuntar una distància mínima en el resultat.


Doncs no.


La iniciativa en la segona part la van portar gairebé sempre els de Mallorca. En el BUC es va defensar com es va poder, però en tot moment va ser el Calvià el que manava. Afegir a tot això els constants cops de càstig en contra dels negres, alguns d’ells per parlar més del compte, la qual cosa es traduí en una expulsió temporal que ens va deixar amb un jugaire menys en el camp.


Poc més podem explicar. Encaixem dos assajos més en el minut 68 i en el 77, que deixava el resultat definitiu en un 12-23. Felicitats al Barbarians XV Calvià per un resultat favorable en un partit fora de casa i en uns moments complicats.


Nosaltres, com sempre, al costat de l’equip, donant ànims a jugadors i entrenadors, i esperant que la situació es reverteixi en el que a resultats es refereix. Avui s’ha demostrat que la qualitat és aquí, l’hem vist tots. S’haurà de treballar en altres aspectes, però l’afició sempre estarà secundant, d’això que no hi hagi dubte.

Més que mai, SOM BUC.Final del formulario

Alineació del BUC: 1.- Juan Diego Vargas 2.- Guillem Torró 3.- Carlos Orillosa 4.- Santiago Goberna 5.- Juan David Villegas 6.- Bruno Felez 7.- Juan Pablo Salcedo 8.- Bernat Busquets 9.- Albert Velarde 10.- Hernán Pintos 11.- Oriol Saumell 12.- Renzo Paggi 13.- Jason Thong 14.- Eduard Cole 15.- Santiago Silva 16.- Nin Escrig (min63) 17.- Marco Antonio Alonso 18.- Omar Bousbiba (min39) 19.- Ludger Mikyna (min59) 20.- Maxim Gely (min41) 21.- Pau Güell (min75) 22.- Quentin Bucciarelli (min59) 23.- Eduardo José Rodríguez (min52)

Entrenador: Albert Vernet

Crònica: Libo Martorana

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby