La Crònica: 9-10 DES

BUC 19-43 XV Babarians Calvià

Tot i el pont, el primer equip del BUC també tenia jornada de Divisió d’Honor B aquest cap de setmana i l’equip va rebre la visita dels Babarians de Calvià amb una convocatòria amb moltes baixes i va caure derrotat acusant una mala primera part que va passar factura.

Com ja ha passat en diverses ocasions aquesta temporada, el partit ja va començar malament des de l’inici pels de negre, sobretot en defensa, que van veure com el rival s’avançava amb fins a tres marques en la primera mitja hora de joc i dues més en els següents cinc minuts. L’equip mallorquí, amb un molt bon equip, ja s’assegurava el bonus ofensiu i deixava molt complicada la resta del partit pel BUC. Tot i això, abans del descans arribava la primera marca dels locals, obra del flànker Pierre Rivenc per marxar als vestuaris amb una mica d’esperança.

A la segona part, el BUC aconseguia reaccionar, jugant millor i aprofitant les seves fases estàtiques per anotar dues marques, de Nin Escrig i del Búfalo Ramos, per retallar diferències i fer somiar la grada negra. Desgraciadament pels interessos locals, els de ses illes van saber aturar la reacció del BUC i encara van acabar de sentenciar el partit amb dues marques en els últims minuts.

Tot i la derrota, el BUC no s’allunya dels seus rivals directes, que tampoc han aconseguit sumar gaires punts aquesta jornada, i segueix penúltim però amb opcions d’escalar si aconsegueix encadenar un parell de bons resultats.

Alineació: 1. Antonio “Dos Santos” Gomide 2. Nin Escrig 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Fabio Amadio 5. Dawid “Thor” Rozenkiewicz 6. Pierre Rivenc 7. Juan Pistone 8. Adam Matutano 9. Alejandro Chamero 10. Julien Echabe 11. Marçal Grau 12. Miquel “Miki” Mas 13. Jan M. Milà 14. Maximiliano “Maxi” Casco 15. Girgis “Gato” Morote

Suplents: Carlos Orillosa, David Pagan, Fernando “Búfalo” Ramos, Lucas Quentin, Guillermo “Mapas” Aldamiz-Echevarría, Raimon Jorba, Marc Fajarí i Javier Rueda.

Marques: Pierre Rivenc, Nin Escrig i Fernando “Búfalo” Ramos.

Transformacions: Girgis “Gato” Morote (2).

 

Fotos: Julián Yepes

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby