La Crònica: 8-9 DES

Valencia RC 36-8 BUC

Aquest dissabte el primer equip del BUC es desplaçava a València per intentar perllongar la boníssima ratxa que portava de tres victòries consecutives contra un rival directe a la classificació, buscant allunyar-se de les posicions de descens. Però no va poder ser, un equip amb moltes baixes es va veure inferior al València i va caure derrotat amb claredat.

Ja de bon inici van ser els taronges els que van començar dominant i manant al marcador. Al minut 10 els locals ja havien anotat dues marques, que només trobarien resposta en un cop de càstig de l’obertura buquero Miki Mas. Al descans 10-3.

La segona part encara va començar amb el marcador igualat, però mica en mica es va anar ampliant la diferència a favor del València. Dues marques més en els primers deu minuts de la represa; i dues més abans del minut 70 per deixar el partit dat i beneït. A poc del final, el BUC va maquillar el marcador amb la seva única marca, anotada pel pilar xilè Cristóbal Aldea, l’última incorporació de l’equip que s’estrenava com anotador amb la samarra negra.

Amb aquesta derrota, el BUC torna a caure en posicions de descens i es veu superat pel seu rival de dissabte, que queda tres punts per sobre a la classificació.

Alineació: 1. Guillem Torró 2. Nin Escrig 3. Cristóbal Aldea 4. Lluís “Kraken” Vallès 5. Pierre Rivenc 6. Alberto Sánchez “Koco” 7. Antoni “Toni” Fedelich 8. Miguel “Mikel” Amo 9. Albert Velarde 10. Miquel “Miki” Mas (c) 11. Raimon Jorba 12. Facundo “Colo” Alvarez 13. Santiago “Santi” Silva 14. Marçal Grau 15. Charlie Mas

Suplents: Marco Antonio Alonso, Sebastián “Seba” Galán, Victor Dupont, Juan Pablo Salcedo, Jose Miguel Rodríguez, Fco. Javier “Kico” Mena i Quentin Bucciarelli.

Marques: Cristóbal Aldea.

Cops de càstig: Miquel “Miki” Mas (1).

 

Foto portada: Isaac Llons

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby