La Crònica: 7 GEN

BUC 24-20 CAU València

Tot i que un dia tard, els Reis van portar una valuosíssima victòria pel BUC a la Foixarda aquest any! Els homes de Xavi Carrasco van tornar a donar la sorpresa, imposant-se al segon classificat després de fer el mateix al camp del tercer en l’anterior jornada. El BUC va vèncer el CAU València en un partit ajustadíssim, sota la pluja, amb massa targetes i amb patiment fins al final.

El partit va començar molt bé pels locals, que van sortir dominant la possessió i el territori en els primers minuts, enllaçant fases de joc i percudint la defensa rival amb força per guanyar metres. Així, el BUC s’avançava amb un cop de càstig transformat per Miki Mas als pocs minuts i ampliava la diferència al cap de poc amb la primera marca del matx, anotada pel Kraken després d’una errada del rival a la pròpia zona de marca (10-0). Tot i el domini negre, el CAU també va tenir els seus moments durant la primera part i va demostrar ser un equip molt efectiu. Els valencians van reaccionar primer amb un cop de càstig i després amb dues marques en el tram final del primer temps per donar la volta al marcador abans del descans (10-15), aprofitant que el BUC va jugar molts minuts amb un o dos homes menys per culpa de fins a quatre targetes grogues.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera. El BUC tenia més la possessió de l’ovalada sense crear molt perill pel rival i patia una mica en defensa quan el CAU atacava. Al segon temps va ser l’equip valencià qui va veure fins a tres targetes grogues i el BUC ho va aprofitar per remuntar, imposant la superioritat de la seva davantera. El 8 del BUC, Juan Pistone, aprofitava una gran melé dels seus per anotar la segona marca dels de negre i donar la volta al marcador (17-15), però el CAU responia tot i la inferioritat numèrica i tornava a posar-se per davant en pocs minuts (17-20). El tram final de partit, ja en igualtat numèrica de nou, va ser molt ajustat, amb ocasions clares per puntuar pels dos equips, però va ser el BUC qui va aconseguir endur-se la millor part. Novament la davantera negra va imposar la seva llei en dos mauls consecutius que haguessin entrat a la zona de marca rival si no haguessin estat enfonsats pel rival, així que l’àrbitre va assenyalar marca de càstig, donant l’avantatge al BUC (24-20). Els últims minuts van ser d’infart pel públic de la grada de la Foixarda, però el xiulet final va despertar l’eufòria, ja que l’equip va aconseguir aguantar fins al final i endur-se una victòria tan important com inesperada.

El BUC no es mou a la classificació aquesta jornada, però comprimeix encara més la part mitja de la taula, col·locant-se amb el mateix nombre de victòries que els seus rivals immediatament per sobre, tot i que amb algun punt bonus menys. L’equip és onzè, però a només tres punts del sisè classificat.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Fabio Amadio 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Pierre Rivenc 7. Adam Matutano 8. Juan Pistone 9. Eduardo Arenas 10. Julien Echabe 11. Maximiliano “Maxi” Casco 12. Miquel “Miki” Mas 13. Facundo “Colo” Álvarez 14. Raimon Jorba 15. Alejandro Chamero

Suplents: Antonio “Dos Santos” Gomide, Juan Diego Vargas, Carlos Orillosa, Fernando “Búfalo” Ramos, Miguel García-Diéguez, Marc Fajarí i Gabriel “Biel” Matutano.

Marques: Lluís “Kraken” Vallès, Juan Pistone i marca de càstig.

Transformacions: Miquel “Miki” Mas (2).

Cops de càstig: Miquel “Miki” Mas (1).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby