Crònica: 7-8 ABR

BUC 45-26 RC L’Hospitalet [sub14]

Aquest dissabte es jugaven dues semifinals a la Foixarda, i la primera va ser la de l’aleví, que s’enfrontava a L’Hospitalet per guanyar-se un lloc a la final de Segona Catalana de la seva categoria. Els més petits del BUC en competició oficial van fer una bona feina i es van imposar al seu rival. Va ser un partit amb alternatives constants però pràcticament sempre amb els de negre dominant el marcador, ja des de ben d’hora. Al descans, el BUC ja manava per un clar 31-19 amb cinc marques anotades al primer temps. I el segon temps encara va ser més clarament dels locals, que van aconseguir anotar dues marques més, per només una marca (de càstig) del rival, deixant el marcador final en una victòria clara: 45-26.

Així doncs, el BUC sub14 jugarà la final de la seva categoria, on s’enfrontarà al St. Cugat B, el proper dia 21 d’abril, a la Foixarda.

 

BUC 0-41 UES [sub18]

La segona semifinal que disputava el club aquest dissabte era la del cadet que buscava la gran final de Primera Catalana. Després d’una temporada quasi immaculada, l’equip havia acumulat un parell de mal resultats en el tram final. Tot i això, el sub18 del BUC havia acabat segon la temporada regular, aconseguint plaça a les semifinals, que a més jugaria a casa. S’enfrontava a un rival sempre complicat com la Santboiana, però amb el precedent d’haver vençut l’equip del Llobregat ja en la temporada regular. Desgraciadament, aquesta vegada no va poder ser, i el partit va estar dominat de principi a fi pels visitants, que es van imposar per un clar 0-41 amb fins a set marques, quatre a la primera part i tres a la segona. Final de temporada decebedors pels nois del cadet, que mereixien jugar una final després d’una bona temporada i es quedaran a les portes. Si serveix de consol, l’equip tindrà l’oportunitat d’acabar amb un millor gust de boca, si aconsegueix imposar-se en el partit pel tercer i quart lloc, ja que s’hi enfrontarà al Gòtics en un nou derby, després d’haver perdut l’últim en l’última jornada de lliga regular. Estem segurs que els de negre voldran tornar-s’hi.

 

Foto portada: Marcus Chambers

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby