La Crònica: 6-7 ABR

BUC 47-31 CR Senglars de Torroella [sub16]

L’infantil del BUC disputava una semifinal aquest dissabte, després d’haver liderat la seva categoria durant tota la temporada. Arribava la prova de foc, el primer partit eliminatori, i els petits del BUC van fer els deures imposant-se als Senglars de Torroella de Montgrí per 47-31 a la Foixarda guanyant-se un lloc a la final de Segona Catalana.

Els de negre van començar bé el partit, anotant la primera marca abans del minut cinc i a partir d’aquí van manar en el marcador durant tot el partit. La primera part va ser molt bona amb molts punts dels locals, que els van permetre marxar al descans amb un marcador clar a favor: 40-21.

Els Senglars no van llençar la tovallola i van lluitar en tot moment, guanyant molts rucks al BUC, però els joves buqueros van estar molt bé en defensa, demostrant una solidesa que va impedir que els empordanesos aconseguissin acostar-se massa al marcador. Així, la segona part només va veure una marca per equip, deixant el resultat final de 47-26.

Ara caldrà rematar la feina, amb la gran final de Segona Catalana que serà el proper diumenge al migdia a la Foixarda i que enfrontarà el BUC amb el St. Cugat B. Esperem que la Foixarda s’ompli per animar els més joves també en una cita molt important per elles i ells.

Alineació: 1. Bruno 2. Carlos 3. Carlota 4. Jan 5. Kay 6. Ivan 7. David 8. Guillermo 9. Aitana 10. Joan 11. Jack 12. Clara 13. Claudi 14. Lee 15. Gauthier

Suplents: Antonio, Jordi, Àlex, Nicolás i Maryam.

BUC 14-50 RC Sitges [sub14]

Darrer partit de lliga en què els alevins del BUC van encaixar una nova derrota. El partit va ser força igualat fins els darrers minuts, quan, amb 14-24 al marcador, una controvertida targeta vermella va deixar els de negre amb 14 jugadors sobre el camp. Aquest fet va treure del partit els jugadors del BUC que en cinc minuts van rebre quatre marques, deixant el resultat final en 14-50. Un marcador excessiu pel joc desplegat per tots dos equips.

Després d’aquesta última jornada, el BUC acaba la temporada en setena posició, i per tant queda fora del playoff pel títol, però cal tenir en compte que ja va ser tot un èxit aconseguir entrar a Primera Catalana, la màxima divisió de la categoria, i haver-hi aconseguit tres meritòries victòries.

Alineació: 1. Oriol Sánchez 2. Iris Egea 3. Joan Carrasco 4. Ruben Soler 5. Adrià Salinas 6. Simohamed Mrabet 7. Felipe Terradez 8. Ezequiel Coromines 9. Álvaro González 10. Unai Fernández 11. Pol Martí 12. Enrique Díaz 13. Guillem Figueruelo 14. Roman Puigmartí 15. Martí Saumell

Suplents: Pol Jover, Adur Casares, Sergi Martínez i Irene Artigas.

Marques: Ezequiel Coromines i Felipe Terrádez.

Transformacions: Unai Fernández (2).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby