Crònica 5a Jornada Rugby Touch (5 de març)

Aquest dissabte dia 5 de març hem celebrat la 5a jornada de la Lliga Catalana de Rugby Touch, aquest cop s’ha celebrat a casa nostra, la Foixarda. Al igual que a la segona jornada, els equips que han participat d’aquest torneig són: R.C. Cornellà Touch, R.C. Sitges Touch, Unió Touch i BUC Touch.

En aquesta jornada el BUC ha jugat 2 partits. El primer ha sigut contra el R.C. Cornellà Touch, els actuals campions de la lliga. Tot i que hem perdut (9-3), hem de reconèixer que hem fet un molt bon paper, hem estat concentrats i atents, amb ganes de demostrar tot el que hem millorat al llarg d’aquest temps. Això ha fet que sigui un partit molt satisfactori.

touch5_2El segon i últim partit d’aquesta jornada ha sigut contra l’Unió Touch, en aquest cas, les condicions, tot i ser favorables per nosaltres i haver aconseguit la victòria (2-1), s’ha de reconèixer que no ha estat un bon partit. Hem igualat el nivell i el ritme de joc dels nostres contrincants en comptes d’aprofitar els nostres coneixements, això ha fet que ens emportéssim més d’un ensurt.

touch5Jugadors: Pol Ridao, Aimon Ninyerola, Jordi Bitlloch, Jordi Coromines, Lluís Pascual, Christophe J. Rivière, Ghalia Martínez, Marta Sender, Josep Lluís Carrasco, Eduard Soto, Marc Canal, Mercè Pérez, Lluís González, Gloria Romaguera, Jaume Ridao i Ramon Sancho.

Marques: Pol Ridao, Jordi Bitlloch, Marc Canal, Jordi Coromines i Christophe J. Rivière.

Fotos: Isaac Llons | Crònica: Marta Sender

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby