La Crònica: 31 SET – 1 OCT

BUC 11-15 RC L’Hospitalet

Nova derrota del Sènior A que ja acumula tres jornades i encara no coneix la victòria aquesta temporada. Els homes de Rudi i Carrasco no acaben de trobar la tecla i tot i millorar el joc respecte l’anterior jornada, no van aconseguir assegurar la victòria a casa i van pagar massa cars els errors comesos.

L’Hospitalet es va avançar força d’hora per mitjà del seu obertura que va transformar dos cops de càstig matiners (0-6). El BUC va reaccionar amb una marca del seu tercera línia argentí Maxi Casco, però abans del descans, els visitants encara van ampliar diferències amb un drop, deixant el marcador 5-9 al descans.

A la segona part el partit no va veure massa més punts, només els dos obertures van aconseguir ampliar els marcadors amb dos cops de càstig per cantó, pero els punts d’Hernán Scartascini no van acabar resultar suficients per remuntar el matx i l’equip no va aconseguir tornar a creuar la línia de marca rival.

Tot i la derrota, l’equip suma el primer punt de la temporada (amb el bonus defensiu) i abandona la darrera posició de la classificació. La propera jornada toca tornar a viatjar a València per visitar el camp d’un dels líders, caldrà treballar bé si es vol recollir algun fruit d’aquest viatge.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Fabio Amadio 5. Vincent Billaud 6. Víctor L. Rebollo 7. Lucas Llenas 8. Maximiliano “Maxi” Casco 9. Albert Velarde 10. Hernán Scartascini 11. Santiago “Santi” Silva 12. Denis Rey 13. Ferran Pahisa 14. Facundo “Dalton” Alvarez 15. Raimon Jorba

Suplents: Antonio “Dos Santos” Gomide, Nin Escrig, Gabriel Pérez “Sr. X”, Adam Matutano, Lluís “Kraken” Vallès, Julien Echabe, Guillem “Willy” Vidal i Fco. Javier “Kico” Mena.

Marques: Maximiliano “Maxi” Casco.

Cops de càstig: Hernán Scartascini (2).

 

BUC B 23-31 CN Poble Nou

El Sènior B també arrenca la temporada amb una derrota a casa contra un rival directe que complica ja d’entrada les aspiracions de l’equip d’aconseguir el retorn a la Divisió d’Honor Catalana.

Els homes de Diego Dunjó no van començar el partit gaire bé, ja que de seguida van encaixar la primera marca del partit, que va venir seguida d’una altra que augmentava diferències abans de la mitja hora de joc (0-12). L’equip va inaugurar el marcador amb dos cops de càstig de Murray encara al primer temps, que deixaven el marcador 6-12 al descans.

La segona part també va començar amb els Enginyers colpejant primer amb una nova marca (6-19), però a partir d’aquí va arribar la reacció del BUC: primer amb una marca del pilar valencià Mauro Tormo i poc després amb una altra del georgià Lasha Ularjishvili que apretaven el marcador (18-19). Desgraciadament, una targeta groga va frenar en part el bon moment i la inèrcia dels de negre, i el Poble Nou ho va aprofitar per anotar dues noves marques. Una bona gerra d’aigua freda que tornava a ampliar diferències al marcador (18-31). A última hora, el talonador georgià del BUC va aconseguir la seva segona conquesta (23-31), però no va ser suficient ni per sumar el bonus defensiu.

Alineació: 1. Mauro Tormo 2. Juan Diego Vargas 3. Roger G. Obradors 4. Pierre Layré-Cassou 5. Bernat Benito 6. Guillermo “Mapas” Aldamiz-Echevarria 7. Miguel García-Diéguez 8. Juan Pablo Salcedo 9. Javi Rueda 10. Gabriel Matutano 11. Ton “Murray” Juny 12. Albert “Fletxa” Méndez 13. Roger Belis 14. Marçal Soriano 15. Quentin Bucciarelli

Suplents: Carlos Orillosa, Lasha “Hacha” Ularjishvili, David Rubio, Dale Hart, Kirian Martínez, Simon Baptiste, Pierre Rivenc i Jan M. Milà.

Marques: Mauro Tormo i Lasha “Hacha” Ularjishvili (2).

Transformacions: Ton “Murray” Juny.

Cops de càstig: Ton “Murray” Juny (2).

 

BUC 17-20 RC Martorell [sub16]

El sub16 va caure derrotat en un últim amistós abans de començar la temporada oficial el proper cap de setmana. L’equip encara necessita acabar de perfeccionar-se, però el partit va ser disputat, tot i algunes baixes dels de negre.

UE Santboiana 19-43 BUC [sub14]

Primer partido de pretemporada del BUC, en St. Boi, con la UE Sanboiana. El resultado es de 19-43 para el BUC, que jugaba de visitante. Los dos equipos han estado entre las líneas de 40 y 22, atacando y defendiendo hasta el minuto 14 que se ha podido romper la defensa de la Santboiana con un ensayo de Félix y su posterior transformación. A partir de esos momentos ha empezado a dominar un poco más el BUC, aunque los locales seguían atacando pero no tanto donde Félix ha aprovechado para hacer otro ensayo. En pocos minutos, Lee ha aprovechado para hacer su ensayo y un poco más tarde Dani y Arnau también anotabana para terminar la primera parte 0-29.

La segunda parte ha estado dividida en 15 minutos, dando 5 minutos de descanso. No sabemos que ha pasado pero en 3 minutos Tristán y Ghaurtier han hecho sus ensayos y transformaciones. A partir de ese momento, el BUC no ha hecho nada y la UES ha ido marcando hasta llegar al 19-43. Los jugadores han estado muy bien pero el cansancio les ha podido en los últimos 15 minutos.


Alineació: 1. Joan 2. Oriol 3. Iker 4. Ezequiel 5. Lee 6. Adrià 7. Jack 8. Tristan 9. Mario 10. Félix 11. Nico 12. Ghartier 13. Dani 14. Arnau 15. Roman

Suplents: Álex, Bernat, Jordi, Pol, Álvaro i Felipe.

Marques: Félix (2), Lee, Dani, Arnau, Tristán i Ghautier.

Transformacions: Félix (3), Mario (1).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby