La Crònica: 29-30 SET

CR St. Cugat 48-16 BUC

El primer equip es va desplaçar a St. Cugat per disputar la tercera jornada de lliga aquest cap de setmana, on es va endur una nova derrota en caure clarament després d’una mala segona part contra l’equip vallesà.

El partit no va començar bé pel BUC, però la primera part no va ser dolenta. Van ser els locals els que es van avançar al marcador amb un cop de càstig molt matiner i una marca abans del minut 10 (8-0). Però el BUC no va trigar a colpejar tampoc: al minut 15 arribava la primera marca dels de negre, anotada pel centre i capità Miki Mas. Al cap de dos minuts, l’obertura uruguaià Hernán Pintos també transformava un cop de càstig per empatar el partit (8-8). El St. Cugat va aconseguir la seva segona conquesta abans de la mitja hora (15-8), el BUC va retallar diferències amb un altre cop de càstig (15-11), però els del Vallès encara van saber acabar la primera part amb una tercera marca, que deixava un marcador més ampli del que s’havia vist sobre el camp: 22-11.

A la segona part, els locals van tornar a notar dues marques només començar (36-11), i el BUC va veure com els ànims començaven a decaure i l’equip s’anava desorganitzant. A partir d’aquí el partit ja no va tenir gaire més història i es va acabar saldant amb dues marques més del St. Cugat i una segona del BUC, obra del Koco, per deixar el marcador en el 48-16 final.

L’equip ha de seguir treballant per acabar d’assolir tots els mecanismes i millorar els resultats per pujar també la moral de la plantilla. De moment, seguim una jornada més a la part baixa de la taula sense haver aconseguit puntuar.

Alineació: 1. Nin Escrig 2. Sebastián Galán 3. Albert Conesa 4. Amaury Paraire 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Alberto Sánchez “Koco” 7. Pierre Rivenc 8. Guillem Torró 9. Xavier Zubero 10. Hernán Pintos 11. Raimon Jorba 12. Miquel “Miki” Mas (c) 13. Facundo Álvarez “Colo” 14. Renzo Paggi 15. Charlie Mas

Suplents: Maxime Gelly, Aitor Monfort, Juan Diego Vargas, Fernando “Búfalo” Ramos, Juan Pablo Salcedo, Julien Echabe, Ferran Pahisa i Daryl Taduran.

Marques: Miquel “Miki” Mas i Alberto Sánchez “Koco”.

Transformacions: Hernán Pintos (2).

 

El Sènior B masculí va aconseguir una bona victòria contra l’INEF de Barcelona a la Foixarda en l’últim partit de preparació abans de començar la temporada oficial la setmana que ve contra L’Hospitalet.

El Femení també va sumar una nova victòria, aquesta vegada al Baldiri Aleu contra la Santboiana. Les noies també arrenquen la lliga la setmana que ve amb un tot un derby a la Foixarda contra el Gòtics.

 

Foto portada: Santy Gallo

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby