La Crònica: 26-27 MAI

Copa Catalana Seven [sub18]

El primer equip del cadet disputava la fase final de la Copa Catalana en format seven de la seva categoria a Cornellà. Els nois del BUC van caure a quarts de final contra la Santboiana passant a la part baixa del quadre. A continuació es van imposar al St. Cugat clarament per passar a disputar la final de bronze, que van perdre contra el Barça per un ajustat 12-17. Així, l’equip va acabar com a sisè classificat del total de la competició copera.

BUC A 5-28 UE Santboiana

BUC A 36-0 RC St. Cugat B

BUC A 12-17 FC Barcelona

El segon equip que havia presentat el cadet del BUC a aquesta competició disputada un triangular com a fase final després d’haver quedat fora del quadre principal de la competició en la primera jornada. En aquesta segona jornada, disputada a Martorell, els de negre va acabar el dia amb una victòria i una derrota contra Tarragona i Martorell.

CR Tarragona 21-12 BUC B

BUC B 31-5 RC Martorell

 

Copa Catalana Seven [sub16]

L’infantil encetava la seva participació a la Copa Catalana d’aquesta temporada aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú i va obtenir uns bons resultats d’aquesta jornada inicial. Va començar molt bé amb dues victòries en els dos primers partits, la primera molt clara contra L’Hospitalet i la segona més ajustada contra St. Cugat. En el tercer partit del dia, els de negre van acabar caient contra la Santboiana, però queden classificats per jugar la fase final el proper dissabte a St. Cugat.

BUC 44-0 RC L’Hospitalet B

BUC 21-15 CR St. Cugat

UE Santboiana 17-12 BUC

 

Copa Catalana Seven [sub14]

L’aleví també va caure als quarts de final, després d’haver-s’hi classificat amb la bona actuació de la primera jornada. D’aquesta manera va quedar enquadrat a la part baixa del quadre, imposant-se a continuació al GEiEG gironí amb claredat i classificant-se per la final de bronze, que van emportar-se amb una clara victòria 26-5 contra el Barça. Amb aquesta victòria final, l’equip acaba la Copa en cinquena posició global a Catalunya.

Esparraguera 29-12 BUC

BUC 31-0 GEiEG

BUC 26-5 FC Barcelona B

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby