La Crònica: 23-24 SET

CAU València 52-0 BUC

Nova derrota del BUC que encara no ha puntuat en dues jornades. Aquest dissabte els homes de Xavi Carrasco van caure clarament en la seva visita a València per enfrontar-se al CAU.

El BUC va plantejar el partit des de la defensa, però ja en els primers minuts els locals van avançar-se amb la primera marca del partit. Després d’uns primers minuts que massa sovint passen factura a l’equip, van aconseguir no perdre el control del partit ja des de l’inici. Tot i això, els de negre van tenir poca possessió de l’ovalada durant la major part de la primera part, i el CAU ho va saber aprofitar per anotar dues marques més. Al descans, 21-0 i moltes coses a millorar.

La segona part va començar amb una certa reacció del BUC, que va aconseguir portar el joc a camp rival en algunes fases, però l’equip va rebre un cop moral quan, immediatament després d’una marca a favor dubtosa que l’àrbitre va anul·lar, els del Túria van aconseguir anotar la seva quarta conquesta al contraatac. A partir d’aquí, els últims minuts del matx van ser una sagnia i els valencians van aconseguir anotar fins a quatre marques aprofitant diversos errors dels de negre.

Després de dues jornades, el BUC cau a l’última posició de la classificació encara amb zero punts al caseller i haurà de treballar en millorar molts aspectes per començar a canviar la dinàmica d’aquesta temporada.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Fabio Amadio 5. Gabriel Pérez “Sr. X” 6. Juan Pablo Salcedo 7. Lucas Llenas 8. Guillem Torró 9. Santi Silva 10. Hernán Scartascini 11. Facundo “Dalton” Alvarez 12. Denis Rey 13. Raimon Jorba 14. Albert Velarde 15. Girgis “Gato” Morote

Suplents: Antonio “Dos Santos” Gomide, Mauro Tormo, Lluís “Kraken” Vallès, Pau Estévez, Marçal Grau, Pol Camprubí i Gabriel Matutano.

A la Foixarda, el BUC B va disputar un triangular amistós contra el RC St. Cugat i el RC Mataró per rematar la pretemporada abans de començar la competició oficial, la setmana que ve contra el CN Poble Nou B. Els homes entrenats per Diego Dunjó tampoc van aconseguir guanyar cap dels dos partits disputats.

El BUC Femení també va seguir amb la seva pretemporada, disputant un amistós a Cornellà, on es van imposar de manera molt clara i contundent, encarant la temporada oficial amb molt bones sensacions.

 

Fotos: CAU València i Julián Yepes

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby