La Crònica: 22-23 SET

BUC 20-33 Tatami RC

Nova derrota del primer equip del BUC que també ha caigut en el primer partit a la Foixarda de la temporada. Els homes de Jordi Sánchez van començar dominant el marcador a la primera part, però a la segona el Tatami va acabar culminant la remuntada d’un partit marcat per dues expulsions.

El partit va començar molt bé pels interessos locals, ja que el BUC es va avançar ben d’hora amb una marca del Kraken, transformada per Hernán Pintos. El Tatami va reaccionar amb dues marques abans del minut 20, però el BUC empatava amb un cop de càstig del seu obertura. Després d’una nova conquesta dels valencians que els tornava a posar per davant, el BUC s’hi tornava amb una nova marca de Lluís Vallès, que repetia. Però just abans del descans els valencians tornaven a anotar, sumant la seva quarta marca i deixant el marcador empatat al descans: 20-20.

A una segona part amb pocs punts, el Tatami va avançar-se amb dos cops de càstig que feien arribar el partit al final amb un marcador ajustat (20-26). A sis minuts del final es van donar una sèrie d’agressions i actes violents per part de jugadors dels dos equips que l’àrbitre va saldar amb una targeta vermella per cada equip. L’equip visitant va aconseguir assegurar la victòria amb una última marca just després, sentenciant el partit.

L’equip es manté a la part baixa de la classificació amb zero punts després de dues jornades.

Alineació: 1. Nin Escrig 2. Maxime Gelly 3. Sebastián Galán 4. Juan Pablo Salcedo 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Alberto Sánchez “Koco” 7. Pierre Rivenc 8. Guillem Torró (c) 9. Xavi Zubero 10. Hernán Pintos 11. Raimon Jorba 12. Miquel “Miki” Mas 13. Charlie Mas 14. Renzo Paggi 15. Julien Echabe

Suplents: Marco Antonio Alonso, Aitor Monfort, Antonio “Dos Santos” Gomide, Juan Diego Vargas, Milton Alcaraz, Ferran Pahisa, Daryl Taduran i Marçal Grau.

Marques: Lluís “Kraken” Vallès (2).

Transformacions: Hernán Pintos (2).

Cops de càstig: Hernán Pintos (2).

 

A més d’aquest partit, el Sènior B va disputar un amistós de preparació contra el CRUC on va caure derrotat, per seguir posant a punt l’equip de cara al debut en competició d’aquí dues setmanes. Les noies del Femení també van disputar un amistós contra el Castelldefels diumenge, on van imposar-se clarament.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby