La Crònica: 2-3 DES

Tecnidex València RC 57-5 BUC

Nova derrota del BUC que va tornar a caure en una nova visita a València, on no ha aconseguit guanyar encara. Els de negre van veure com el rival aconseguia tres marques ja a la primera part, i tot i reaccionar al segon temps amb una marca del mig de melé Marc Fajarí, no van saber aturar un últim esprint del rival que a última hora va anotar tres marques més per deixar un marcador més contundent del que el joc sobre el camp va reflexar.

L’equip seguirà una jornada més a la part baixa de la classificació però sense perdre de vista els rivals immediatament per sobre.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Lluís “Kraken” Vallès 5. Bernat Benito 6. Miguel García-Diéguez 7. Adam Matutano 8. Lucas Quentin 9. Marc Fajarí 10. Miquel “Miki” Mas 11. Raimon Jorba 12. Ferran Pahisa 13. Santiago “Santi” Silva 14. Facundo “Colo” Álvarez 15. Girgis “Gato” Morote

Suplents: Nin Escrig, Antonio “Dos Santos” Gomide, Carlos Orillosa, Hernán Scartascini i Marçal Soriano.

Marques: Marc Fajarí.

Transformacions: Girgis “Gato” Morote (1).

 

GEiEG 34-13 BUC B

El BUC B es jugava la presència a la màxima categoria del rugby català en l’última jornada de la fase prèvia i no va aconseguir imposar-se en un camp complicat com el Palau Sacosta de Girona per fer-ho.

Els homes de Diego Dunjó va realitzar una molt bona primera part, culminada amb una marca del centre Kico Mena, però van veure com el GEiEG reaccionava poc abans del descans amb dues marques molt seguides, deixant el marcador molt igualat al descans. La segona part va ser de domini local, el BUC va saber aguantar i va defensar molt bé durant molts minuts, però en el tram final de partit, els gironins van aconseguir obrir l’aixeta i acabar de decantar el partit a favor seu.

Un any més, el BUC B no podrà ser a la Divisió d’Honor Catalana i disputarà la Primera Catalana, que començarà d’aquí dues setmanes.

Alineació: 1. Lasha “Hacha” Ularjishvili 2. Mauro Tormo 3. Gabriel “Sr. X” Pérez 4. Dawid “Thor” Rozenkiewicz 5. Pierre Layré-Cassou 6. Guillermo “Mapas” Aldámiz-Echevarría 7. Alexander Arnau 8. Juan Pablo “JP” Salcedo 9. Quentin Bucciarelli 10. Javier Rueda 11. Joan Eloi Vallès (c) 12. Ton “Moonray” Juny 13. Fco. Javier “Kico” Mena 14. Jokin Gorrotxategi 15. Pol Camprubí

Suplents: David Rubio, Roger G. Obradors, Pau Estévez, Pol Deulofeu, Vindio Blanco, Romain Coll i Roger Belis.

Marques: Fco. Javier “Kico” Mena.

Transformacions: Ton “Moonray” Juny (1).

Cops de càstig: Ton “Moonray” Juny (2).

 

BUC C 38-22 CR Carboners de Terrassa B

El tercer equip del BUC va tancar una complicada primera fase amb una gran victòria contra els Carboners per un clar 38-22. Els homes de Sebas Galán ja van encarar molt bé el partit al primer temps, amb tres marques anotades per la línia de tres quarts negra: primer el centre Jan M. Milà i després els dos ales Sergi Aregall i Alejandro Burillo. Els Carboners també hi van dir la seva amb dues marques, però al segon temps el BUC confirmava que volia guanyar el partit amb fins a tres marques més, la segona d’Alejandro Burillo que repetia, i dues del veterà Gerard Borràs per rematar el partit i deixar en estèrils les dues marques que també van anotar els rivals al segon temps.

El BUC C acaba la fase prèvia en quarta posició i disputarà la Segona Catalana a partir del gener si no hi ha més novetats.

Alineació: 1. Jaume Bolós 2. Eloi Lloveras 3. David Rahola 4. Ferran Santos 5. Jordi Coromines 6. Nicolás “Nico” Soulier 7. Yoshiyuki “Kampai” Yamaguchi 8. Alban Cabrespines (c) 9. Pau Güell 10. Kirian Martínez 11. Alejandro Burillo 12. Jan M. Milà 13. Jorge Couso 14. Sergi Aregall 15. Juan Pablo Salas

Suplents: Jordi Coma, Àlex Cusco, Liborio “Libo” Martorana, Gerard Borràs i Bernat Barceló.

Marques: Jan M. Milà, Sergi Aregall, Alejandro Burillo (2) i Gerard Borràs (2).

Transformacions: Kirian Martínez (4).

 

UE Santboiana 8-9 BUC [sub18]

El cadet del BUC va inaugurar la seva participació a la Primera Catalana amb una victòria en un dels camps complicats de la categoria, imposant-se a la Santboiana per un ajustat 8-9 amb un cop de càstig transformat a l’últim minut.

 

GEiEG 17-60 BUC [sub16]

L’infantil del BUC va aprofitar la seva visita a Girona millor que el Sènior B i es va imposar clarament als gironins en el primer partit de lliga regular d’aquesta temporada, deixant l’equip i els pares molt contents del joc realitzat.

 

RC L’Hospitalet 22-43 BUC [sub14]

Buenos días desde la Feixa Llarga, campo de L’Hospitalet de Llobregat. Primer partido de la Segona Catalana, donde jugaba el equipo local y el BUC. Los de negro han ganado el encuentro con un resultado de 22-43. No ha sido fácil ganar a L’Hospitalet, en el minuto 2, Dani hace su marca y Félix su transformación. Con el 0-7 se jugaba bien, pero L’Hospitalet en el minuto 12, pone el marcador 5-7, Dani en el dieciséis pone el marcador con 5-12, se jugaba bien y el equipo local en el minuto 26 aprovecha para poner el 10-12. Rápida reacción del BUC donde Kay pone el resultado 10-17, terminando la primera parte. Empieza la segunda parte y en el minuto 33 Kay hace su marca y Félix su transformación, en el 38 Dani hace su marca y Félix la transformación con el marcador de 10-31, L’Hospitalet reacciona y se pone con un 17-31, en pocos minutos Mario hace su marca y en dos minutos, Dani hace su marca y Félix su transformación en pocos minutos. A poco del final, L’Hospitalet hace la marca final para dejar el resultado final de 22-43 para el BUC.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby