La Crònica: 2-3 FEB

CN Poble Nou 46-10 BUC

Aquest dissabte el BUC jugava derby a la Mar Bella en un dia plujós que no va portar bones coses. L’equip va caure derrotat clarament davant d’un rival superior per un contundent 46-10 i seguirà una jornada més a la cua de la classificació.

El Poble Nou va demostrar que aquesta temporada està molt a to i ja va obrir el marcador ben d’hora amb la primera marca abans dels deu minuts de joc. De fet, abans de la mitja hora de joc, els locals ja havien assegurat el bonus ofensiu amb quatre conquestes, mentre que el BUC només havia aconseguit moure el marcador amb un drop del seu obertura Hernán Pintos. Al descans, els Enginyers guanyaven 22-3.

A la segona part també van colpejar primer els locals amb dues marques a l’inici. El BUC va aconseguir anotar l’única marca del matx, obra de Santi Silva que no va fallar a la seva cita habitual amb la marca. Però el Poble Nou encara n’aconseguiria dues més abans del final per rematar la “golejada”.

Afortunadament, el València tampoc ha puntuat aquesta jornada, així que la situació a la classificació segueix igual que abans de començar la jornada. El BUC està a un punt de la salvació.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Marco Antonio Alonso 4. Juan Pablo “JP” Salcedo 5. Victor Dupont 6. Alberto Sánchez “Coko” 7. Charlie Mas 8. Àlex Zubero 9. Pau Güell 10. Hernán Pintos 11. Facundo “Colo” Alvarez 12. Miquel “Miki” Mas (c) 13. Etienne Guillet 14. Marçal Grau 15. Santiago “Santi” Silva

Suplents: Roger G. Obradors, Nin Escrig, Alejandro Matus, Pol Sánchez, Kirian Martínez, Hernán Scartascini, Raimon Jorba i Renzo Paggi.

Marques: Santiago “Santi” Silva.

Transformacions: Hernán Pintos (1).

Drops: Hernán Pintos (1).

 

BUC 34-26 Químic ER [sub18]

El cadet del BUC va prolongar la seva bona ratxa aquest cap de setmana i es va imposar novament sumant la seva tercera victòria consecutiva. Aquesta vegada els joves de negre es van imposar al Químic barceloní per 34-26 en un bon partit i es mantenen a prop del playoff, en cinquena posició.

Spartans Granollers 14-48 BUC [sub16]

L’infantil del BUC també està en una ratxa molt positiva i aquest cap de setmana va sumar una nova victòria, a més lluny de casa. Els de negre van guanyar a Granollers contra els Spartans per un clar 14-48 enduent-se el bonus ofensiu i ja porten tres victòries en tres jornades.

El BUC sub16 ja va començar bé des de l’inici, inaugurant el marcador al minut cinc. A la primera part els visitants ja van deixar clar el seu domini, anotant fins a cinc marques i marxant al descans amb el marcador 7-29 a favor. A la segona part encara van caure tres marques més, per només una dels Spartans, sentenciant el partit i deixant el marcador final de 14-48.

Amb aquesta nova victòria el BUC manté el liderat de la categoria, tot i haver jugat un partit menys que els seus perseguidors.

Alineació: 1. Iker 2. Carlos 3. Bruno 4. Arnau 5. Jan 6. Kay 7. Alex 8. Guille 9. Aitana 10. Joan 11. Lee 12. Claudi 13. David 14. Ivan 15. Jack

Suplents: Nico i Jordi.

Marques: Lee, Carlos, Jan, David (3) i Ivan (2).

Transformacions: Joan (4).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby