La crònica: 19-20 MAI

Copa Catalana Seven [sènior]

Dissabte el sènior del BUC va disputar la primera jornada de la Copa Catalana, que aquest any es realitza en format de rugby 7. Finalment el club només va poder presentar un equip a la cita disputada a la Guinardera, a St. Cugat. De tres partits que havia de jugar, només en va acabar jugant dos per incompareixença del Martorell, i va endur-se una victòria i una derrota:

BUC 28-0 RC Martorell

BUC 0-38 RC Sitges

CE INEF Barcelona 10-21 BUC

Convocatòria: Jordi Corominas, Alban Cabrespines, Marçal Grau, Jokin Gorrotxategi, Fabio Amadio, Guillem Torró, Quentin Bucciarelli, Adam Matutano, Biel Matutano, Marcos, Alejandro Burillo, Arnau Martínez, Maximiliano “Maxi” Casco i Ton “Murray” Juny.

L’equip disputarà la segona i definitiva jornada el proper 2 de juny a Igualada.

 

Copa Catalana Seven [sub18]

El cadet disputada la seva primera jornada de Copa dissabte a la Foixarda. Els dos equips que hi presentava el BUC es van haver d’enfrontar en el partit inicial, amb victòria pel BUC A, que després va caure contra el Barça i es va imposar al St. Cugat B. El BUC B també va caure en el seu segon partit, també contra el Barça i va aconseguir la seva única victòria en el darrer enfrontament, contra el Martorell.

BUC A 38-0 BUC B

BUC A 0-34 FC Barcelona

CR St. Cugat B 0-24 BUC A

FC Barcelona 39-0 BUC B

BUC B 27-0 RC Martorell

El segon equip ha quedat enquadrat a les eliminatòries de la part baixa del quadre, que es disputaran el proper dissabte a Martorell, on s’enfrontarà al Tarragona i a l’equip local. El primer equip optarà al títol, enfrontant-se a quarts de final a la UE Santboiana per passar a les següents rondes que es disputaran el mateix dia, també el proper dissabte, però a Cornellà.

 

Copa Catalana Seven [sub14]

L’aleví també estrenava la seva copa aquest passat dissabte a la Foixarda. Els més petits van ser els que van aconseguir millors resultats en aquesta jornada inicial, aconseguint tres victòries en els tres partits disputats. El BUC es va imposar al St. Cugat B, a l’Esparreguera i al Martorell per classificar-se pels quarts de final amb solidesa.

CR St. Cugat B 7-24 BUC

Esparraguera 19-22 BUC

BUC 50-0 RC Martorell

El proper dissabte 26 de maig, l’equip disputarà la jornada final d’aquesta copa a Martorell, on d’entrada s’haurà de tornar a enfrontar a l’Esparreguera a quarts de final.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby