La Crònica: 18-19 NOV

Gòtics RC 24-10 BUC B

Nova derrota del segon equip del BUC que es queda pràcticament sense opcions de jugar la Divisió d’Honor Catalana un any més. Els homes de Diego Dunjó es van enfrontar al primer equip del Gòtics en un nou derby de la Foixarda i tot i aconseguir dominar el joc en alguns trams del partit, no van aconseguir vèncer els de blau.

El partit començava bé pels de negre que s’avançaven al marcador ben d’hora amb una marca del jove segona línia Fernando Ramos. Però la primera part tenir un domini més aviat del rival, que va aprofitar la seva superioritat numèrica per les bandes per remuntar el partit amb dues marques de la seva línia de tres quarts i una altra per davantera. Per sort, el BUC també va reaccionar, retallant diferències just abans del descans amb una marca del tercera línia Víctor Tarifa. Al descans, el marcador reflectia un 10-19 favorable als mamuts, que encara deixa el partit força obert.

La segona part no va començar bé, ja que el Gòtics va tornar a colpejar ben ràpid ampliant el seu avantatge. I tot i que el BUC va aconseguir portar el joc a camp rival, i fins i tot va obligar al seu rival a passar-se molts minuts defensant a la seva pròpia 22, els de negre no van ser capaços de transformar aquest domini territorial en més punts ni per retallar diferències i aconseguir el bonus defensiu; i el marcador no es va tornar a moure.

En acabar, 24-10 i l’equip veu com els seus rival directes se li escapen aquesta jornada i el deixen a 9 punts de la zona desitjada amb només dues jornades per jugar de la fase prèvia. Les oportunitats d’aconseguir-hi un bitllet ja han quedat força reduides.

Alineació: 1. Guillem Torró 2. Mauro Tormo 3. Antonio “Dos Santos” Gomide 4. Pierre Layré-Cassou 5. Fernando “Búfalo” Ramos 6. Juan Pablo “JP” Salcedo 7. Miguel García-Diéguez 8. Víctor Tarifa 9. Alejandro Chamero 10. Javier Rueda 11. Marçal Grau 12. Ton “Murray” Juny 13. Marçal Soriano 14. Joan Eloi Vallès (c) 15. Quentin Bucciarelli

Suplents: Roger G. Obradors, Lasha “Hacha” Ularjishvili, Baptiste Simon, Jorge Couso, Gerard Borràs, Guillem “Willy” Vidal i Gabriel “Biel” Matutano.

Marques: Fernando “Búfalo” Ramos i Víctor Tarifa.

 

BUC 17-21 CEU [sub16]

L’infantil del BUC va caure derrotat aquest dissabte a la Foixarda contra el CEU en l’últim partit de la fase prèvia d’aquesta categoria i acaba quart classificat aquesta primera fase, de manera que jugarà a la Tercera Catalana aquesta temporada a partir d’ara.

El sorteig de la competició es realitzarà el proper dijous dia 23, juntament amb els del sub18 i el femení, que en tots dos casos disputaran la 1a Femení Kopparberg i la Primera Catalana respectivament; i també es realitzarà el sorteig del sub14, que disputarà la Segona Catalana.

 

Foto: Julián Yepes

 

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby