La crònica: 14-15 OCT

CR Spartans de Granollers 24-38 BUC B

Primera victòria del segon equip del BUC aquesta temporada per estrenar el caseller de punts a la classificació per fi. Els homes de Diego Dunjó es van imposar al camp dels Spartans, amb qui compartien la cua de la classificació fins ara, realitzant un bon partit i imposant el seu bon joc en la major part del matx.

La primera part ja va començar bé pels de negre, que, tot i un cop de càstig en contra matiner, de seguida es van avançar al marcador amb una marca de Kico Mena per la banda després d’una bona obertura de pilota. Al cap de ben poc minuts era el mig de melé Quentin Bucciarelli qui es colava entre la defensa rival després de diverses fases. L’ala andalús Kico Mena repetia al quart d’hora de joc per anotar la tercera marca dels de negre (3-19). Els locals reaccionarien uns minuts abans del descans i anotarien la seva primera marca, ajustant una mica el marcador, però el BUC encara tornaria a colpejar en l’última jugada del primer temps, que acabaria amb un bon maul de la davantera negra i una marca de càstig assenyalada per l’àrbitre. A la mitja part, 10-26.

La segona part va començar malament pel BUC, que va veure com el rival retallava diferències amb una nova marca en contra (17-26), però aquest tram de partit es va convertir en un intercanvi de cops entre els dos equips. Per sort, el capità Bernat Benito feia reaccionar el seu equip amb una marca de murri sortint d’un maul de la davantera negra. Els del Vallès tornaven a anotar pocs minuts després, fent perillar el punt bonus del BUC, però de nou Benito sentenciava el matx amb la darrera marca, després de diverses fases curtes d’atac de l’equip visitant.

Bon partit i bona victòria del Sènior B que abandona la part baixa de la classificació del seu grup i comença a mirar amb millors perspectives la temporada. Tot i que caldrà treballar de valent si es vol tornar a treure alguna cosa positiva del proper partit, contra un rival difícil, el Sitges, el proper dissabte a la tarda a la Foixarda, just després que el primer equip rebi l’Inter Cullera valencià.

Alineació: 1. Carlos Orillosa 2. Juan Diego Vargas 3. Antonio “Dos Santos” Gomide 4. Gabriel Pérez “Sr. X” 5. Bernat Benito (c) 6. Guillermo “Mapas” Aldámiz-Echevarría 7. Paul Rivenc 8. Juan Pablo Salcedo 9. Quentin Bucciarelli 10. Javier Rueda 11. Marçal Grau 12. Pierre Rivenc 13. Marçal Soriano 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Pol Camprubí

Suplents: Lasha “Hacha” Ularjishvili, Vincent Billaud, Pol Deulofeu, Jan M. Milà, Baptiste Simon i Albert “Fletxa” Méndez.

Marques: Fco. Javier “Kico” Mena (2), Quentin Bucciarelli, Bernat Benito (2) i marca de càstig.

Transformacions: Javier Rueda (3).

BUC C 19-17 RC Mataró

El tercer equip del BUC també va aconseguir estrenar-se amb la primera victòria de la temporada oficial, aquest diumenge a la Foixarda, imposant-se amb un ajustat 19-17 contra el Mataró.

El partit va ser ajustat en tot moment i el BUC va començar perdent, però no li va perdre la cara en cap moment al partit i va saber respondre a les marques del rival, per mantenir-se dins del matx. Així, la marca de Fernando Ramos feia que al descans el marcador fos un empat 5-5.

A la segona part, el Mataró va tornar a avançar-se en dues ocasions, però les marques de Marc Macià i Miguel García-Diéguez van aconseguir capgirar el marcador i deixar la victòria a casa pels de negre.

Amb aquesta victòria, el BUC C s’enfila fins la quarta posició de la classificació. L’equip de Sebastián Galán no competirà les tres properes setmanes, a causa de les jornades de descans del seu grup i de la retirada de la competició de la UE Santboiana C, però segurament disputarà algun amistós per no perdre el ritme.

Alineació: 1. Fernano “Búfalo” Ramos 2. Josep Lluís Carrasco 3. Enrique “Quique” Lanfranco 4. Jorge Couso 5. Jordi Coromines 6. Leonardo Gobbato 7. Alexander Arnau 8. Alban Cabrespines 9. Marc Fajarí (c) 10. Miguel García-Diéguez 11. Vindio Blanco 12. Kirian Martínez 13. Jokin Gorrotxategi 14. Marc Macià 15. Adrià Murias

Suplents: Jaume Bolós, Sergi “Xexi” Coma, Guillem Torró, Marc Milà, Roger Belis, Joan Eloi Vallès, Bernat Barceló i Juan Pablo Salas.

Marques: Fernando “Búfalo” Ramos, Marc Macià i Miguel García-Diéguez.

Transformacions: Marc Fajarí (1).

 

BUC B 44-0 Sitges [femení]

 

BUC 99-0 CR Carboners de Terrassa [sub18]

 

Fotos: Julián Yepes

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby