La Crònica: 16-17 FEB

BUC 42-12 CR St. Cugat [Femení]

El BUC Femení jugava l’últim partit de la fase regular de lliga amb molt poc en joc, però amb l’obligació de guanyar per aspirar al primer lloc per si la Santboiana fallava.

Les Panteres van complir i es van imposar amb claredat al St. Cugat a la Foixarda diumenge al matí. Va ser un partit molt bo de les de negre, que ja van començar a dominar el joc i el marcador des de la primera part. A la segona, unn parell d’errades van costar dues marques en contra, però el partit no va perillar amb una bona renda de punts a favor, gràcies a les sis marques anotades per les Panteres.

Al final 42-12, victòria i bonus, però la Santboiana tampoc va fallar, així que acabem la fase regular en segona posició. Això vol dir que el rival a les semifinals serà el complicat GEiEG, les actuals campiones. Així, aquest dissabte a Castelldefels es repetirà la final de la temporada passada, però aquest cop serà a semifinals, buscant un lloc per la preuada final, que serà la setmana següent a la Foixarda.

Alineació: 1. Maribel “Mari” Grao 2. Anna “Putxy” Puigmartí 3. Marina Garcia 4. Lucía-Arola “Lua” Medina 5. Laura “Termo” Torres 6. Mireya Falcato 7. M. Magdalena “Magda” Verdú 8. Sílvia Sicart 9. Francisca Paz “Fran” Ramírez 10. Aina Trabado (c) 11. Alba Camacho 12. Clara Rodríguez 13. Júlia Trabado 14. Helena Espada 15. Maria Espada

Suplents: Sara Díaz, M. Elena “Zafiro” Zamfir, Sandra Vilar, Laura “Ibiza” Ros, Andrea García i Marta Sangüesa.

Marques: Helena Espada (2), Marina Garcia, Sílvia Sicart, M. Magdalena “Magda” Verdú i Alba Camacho.

Transformacions: Aina Trabado (2), Laura “Ibiza” Ros (1).

Cops de càstig: Aina Trabado (2).

Quebrantahuesos 22-7 BUC B

El BUC B no va aconseguir perllongar la bona ratxa després de l’última victòria i aquest dissabte a la tarda va caure derrotat en el partit més llunyà de la temporada, al camp del Quebrantahuesos aragonès a Pomar de Cinca.

El segon equip del BUC es va veure superat pel rival aconseguint anotar una única marca, obra del seu mig de melé Quentin Bucciarelli. Amb aquesta derrota, l’equip torna a caure a la part baixa de la classificació, tot i mantenir-se molt a prop dels equips que té immediatament per sobre a la classificació.

Alineació: 1. Pol Sánchez 2. Sebastián “Seba” Galán 3. Marco Antonio Alonso 4. Pierre Layré-Cassou (c) 5. Gabriel “Biel” Matutano 6. José Manuel Rodríguez 7. Marc-Henri Gloux 8. Roger G. Obradors 9. Quentin Bucciarelli 10. Santiago “Santy” Gallo 11. Renzo Paggi 12. Fco. Javier “Kico” Mena 13. Kirian Martínez 14. Albert Rodríguez “Mini Pipo” 15. Joan Eloi Vallès

Suplents: Enrique “Quique” Lanfranco, Leonel “Leo” Mauro, Antonio “Dos Santos” Gomide, Alban Cabrespines, Roger Pahisa, Fernando “Búfalo” Ramos i Vindio Blanco.

Marques: Quentin Bucciarelli.

Transformacions: Quentin Bucciarelli (1).

 

BUC 0-73 UE Santboiana [sub14]

A la novena jornada de la competició, els alevins del BUC rebien la Santboiana, líder de la competició. Els llobregatencs no van donar opció a la sorpresa i des de bon començament van imposar la seva superioritat física i tècnica. Malgrat el resultat final, els nois de negre van sortir amb el cap ben alt i aplaudits per l’afició, ja que no van baixar els braços en cap moment. No obstant, es van veure impotents per aturar l’alt nivell de joc que va mostrar el rival. Així doncs, cal felicitar l’adversari pel joc desplegat i continuar treballant per preparar el partit de la propera jornada.

Alineació: 1. Antonio Cucarella 2. Iris Egea 3. Joan Carrasco 4. Marc Casaus 5. Ruben Soler 6. Adrià Salinas 7. Felipe Terradez 8. Ezequiel Coromines (c) 9. Roman Puigmartí 10. Álvaro González 11. Pol Martí 12. Enrique Díaz 13. Unai Fernández 14. Simohamed Mrabet 15. Martí Saumell

Suplents: Ricard Roig, Irene Artigas, Alejandro Rojo i Sergi Martínez.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby