La Crònica: 15-16 SET

CP Les Abelles 56-12 BUC

La primera jornada d’aquesta temporada a la Divisió d’Honor B pel BUC ha acabat amb una derrota al Quatre Carreres de València contra un potent Les Abelles que ja la temporada passada va demostrar que és un fort aspirant a l’ascens.

Tot i el canvi de projecte, el BUC va sortir al camp amb l'”empanada” habitual dels inicis i va veure com el rival de seguida li deixava les coses clares. Aprofitant el seu millor joc amb el peu, Les Abelles feia la primera marca del partit al minut 4 i i als 20 minuts ja havia assegurat el bonus ofensiu amb quatre conquestes, que encara s’incrementarien amb una més abans de la mitja hora i una marca de càstig abans del descans per un maul enfonsat. A més, l’obertura dels valencians no va fallar ni una sola transformació i la davantera valenciana va ser superior en el set piece. Un xàfec de marques que va agafar els jugadors visitants desprevinguts i que els enviava al descans amb un clar 42-0 en contra.

A la segona part també va colpejar primer l’equip local amb una marca als 10 minuts, però aquest cop el BUC va saber reaccionar i s’hi va tornar amb la primera marca de la temporada, obra del segona línia Lluís Vallès, el Kraken. Les Abelles hi va tornar al cap de molt poc, anotant la seva vuitena marca. Però afortunadament, a partir d’aquí el BUC va tancar l’aixeta dels valencians, que no van tornar a puntuar. Els de negre, en canvi, van aconseguir marxar del partit amb bones sensacions, gràcies a la marca aconseguida a última hora pel centre Alberto Sánchez, el Koco, que redebutava amb el BUC i va haver de jugar fora de la seva posició habitual; i acabant el matx quasi a la zona de marca rival. Al final, 56-12 a l’electrònic.

Derrota contundent per començar la temporada del nou projecte del BUC encapçalat per Jordi Sánchez, però cal tenir en compte que l’equip viatjava amb moltes baixes i que encara està en procés d’assimilar tota l’estructura del nou sistema. Estem segurs que tant la imatge com els resultats milloraran. Després d’aquest inici només podem anar cap amunt!

Alineació: 1. Nin Escrig 2. Sebastián Galán 3. Albert Conesa 4. Sergi Martínez 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Pierre Rivenc 7. Maxime Gelly 8. Guillem Torró (c) 9. Albert Velarde 10. Hernán Pintos 11. Arnau Martínez 12. Alberto Sánchez “Koco” 13. Raimon Jorba 14. Marçal Grau 15. Marc Fajarí

Suplents: Aitor Monfort, Roger G. Obradors, Pol Sánchez, Pierre Layré-Cassou, Juan Diego Vargas, Juan Pablo Salcedo, Quentin Bucciarelli i Pau Güell.

Marques: Lluís “Kraken” Vallès i Alberto Sánchez “Koco”.

Transformacions: Hernán Pintos (1).

 

Foto: Paco Gozálbez (Les Abelles)

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby