La Crònica: 13-14 OCT

CN Poble Nou 0-10 BUC [Femení]

El Femení es va imposar a un camp sempre difícil com la Mar Bella en un partit amb pocs punts. Les noies del Marc i el Cucho van aconseguir la seva segona victòria en dos partits contra un rival complicat que acostuma a prendre-li punts al BUC. Dues marques van servir per endur-se la victòria cap a casa, una de la talonadora Elisenda Rahola i una altra de Marta Sangüesa.

Amb aquesta nova victòria les panteres es mantenen al capdavant de la classificació, coliderant la DHC juntament amb el Castelldefels, que tampoc afluixa.

Alineació: 1. Maribel “Mari” Grao 2. Elisenda Rahola 3. Marina Garcia 4. Laura “Termo” Torres 5. Sara Martorana 6. Sara Díaz 7. Sílvia Sicart 8. Mireia “Reca” Recasens 9. Francisca Paz “Fran” Ramírez 10. Aina Trabado 11. Marta Sangüesa 12. Andrea Garcia 13. Júlia Trabado 14. Helena Espada 15. Maria Espada

Suplents: Lucia-Arola Medina i Sandra Vilar.

Marques: Elisenda Rahola i Marta Sangüesa.

 

Ripollès RC 0-21 BUC B

El Sènior B no va poder disputar el seu partit ja que el rival ja havia anunciat la seva incompareixença amb antelació per falta d’efectius. El partit es dóna per guanyat al BUC amb punt bonus ofensiu per l’equivalent de tres marques transformades a zero.

 

FC Barcelona 55-0 BUC [sub18]

El cadet no va poder allargar les bones sensacions de la primera jornada i va caure derrotat clarament a la Teixonera contra el Barça per 55-0. Tot i la derrota, el BUC manté la segona plaça a la categoria i es jugarà contra el Poble Nou en l’última jornada de la Fase Prèvia el ser o no ser a Primera Catalana.

 

Foto portada: Jaume Andreu

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby