La Crònica: 13-14 ABR – sub16 campió!

BUC 25-14 St. Cugat B [sub16]

Aquest diumenge el BUC disputava una nova final, l’infantil del BUC volia rematar una gran temporada enduent-se el títol de Segona Catalana i ho va aconseguir imposant-se en el partit per 25-14 davant del St. Cugat en una Foixarda més plena que mai per veure el sub16.

El partit va començar bé d’entrada pel BUC, que va inaugurar el marcador amb un cop de càstig als primers minuts; però a partir d’aquí va ser el St. Cugat qui va aconseguir el domini. Els vallesans no van trigar a estrenar-se també, donant la volta al marcador amb una marca transformada (3-7). Però aquesta marca va fer que el BUC reaccionés, aconseguint dominar més el joc gràcies al pes de la seva davantera. Així, el BUC tornava a posar-se per davant amb dues marques de la tercera línia negra en els darrers minuts del primer temps. Al descans, 13-7 i el partit molt igualat, podent decantar-se per qualsevol dels dos costats.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, amb un intercanvi de cops molt ràpid dels dos equips. Primer va colpejar el BUC, amb una marca de la seva línia de tres quarts; però el St. Cugat no s’allunyava en l’electrònic i també aconseguia una nova marca (18-14). El tram final de partit també va ser molt igualat, però els de negre van aconseguir decantar-lo a favor seu amb una última marca, també per part dels tres quarts (25-14). Els últims minuts va tocar suar, per culpa d’una targeta groga i una lesió de jugadors importants de l’equip, però els que van entrar des de la banqueta també van donar molt bon nivell i l’equip va demostrar una bona defensa amb i sense pilota, aconseguint mantenir el resultat a favor, la victòria i, al cap i a la fi, el títol.

Amb aquest campionat, el BUC sub16 rubrica una temporada pràcticament perfecta amb una sola derrota en tota la temporada a Segona Catalana i dóna un nou títol per les vitrines del club. Cal felicitar tots els jugadors i jugadores i l’staff tècnic i equip de delegats, que han pogut fer possible gaudir d’aquesta temporada.

Alineació: 1. Pau 2. Carlos 3. Mathias 4. Kay 5. Jan 6. Bruno 7. David 8. Guillermo 9. Aitana 10. Joan 11. Lee 12. Clara 13. Claudi 14. Iván 15. Gauthier

Suplents: Carlota, Iker, Jordi, Àlex, Nicolás i Jack.

Marques: Guillermo, Bruno, Claudi i Iván.

Transformacions: Joan (1).

Cops de càstig: Joan (1).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby