La Crònica: 12-13 GEN

BUC 31-53 CR St. Cugat

Nova derrota del BUC que tot i practicar bon joc en molts moments del partit, no va estar prou sòlid en defensa per parar els atacs del St. Cugat, un dels candidats al playoff d’ascens aquesta temporada. Tot i arribar a ajustar el marcador, a la segona part el BUC va acabar cedint una victòria contundent, però va aconseguir anotar quatre marques per endur-se el bonus ofensiu d’aquest partit.

El partit va començar poc de cara pels locals, que van veure com el St. Cugat s’avançava molt d’hora amb la primera marca (0-7) i ampliava al cap de ben poc amb dues més de quasi consecutives (3-19). Els de negre van poder reaccionar amb una marca de Raimon Jorba després d’una bona combinació (10-19). El marcador no es quedava quiet, i el St. Cugat tornava a colpejar al cap de poc (10-26), però el tram final de la primera part seria pel BUC, que culminaria amb una marca de l’obertura Hernán Pintos poc abans del descans, transformada per ell mateix (17-26).

La segona part començava amb el partit prou obert, però el St. Cugat novament imposava el seu bon atac per anotar tres marques més a l’inici d’aquest temps (17-43) i posar distància al marcador. Tot i això, el BUC no va abaixar els braços en cap moment i també va tenir les seves estones de domini a camp rival. Així, el talonador Guillem Torró retallava distàncies amb la tercera marca negra (24-43). Els vallesans no donaven opció a la remuntada amb una última marca a deu del final (24-50), però els de negre encara aconseguirien treure un puntet d’aquest partit gràcies a la quarta marca, anotada per l’aler uruguaià Santi Silva (31-50).

Bones sensacions en molts moments del partit, tot i la derrota, que esperem que es puguin aprofitar per sortir de la zona de descens en les properes jornades, l’objectiu és a només dos punts ara mateix.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Cristóbal Aldea 4. Victor Dupont 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Alberto Sánchez “Coko” 7. Juan Pablo “JP” Salcedo 8. Miguel “Mikel” Amo 9. Pau Güell 10. Hernán Pintos 11. Santiago “Santi” Silva 12. Miquel “Miki” Mas (c) 13. Etienne Guillet 14. Facundo “Colo” Alvarez 15. Raimon Jorba

Suplents: Sebastián “Seba” Galán, Nin Escrig, Marco Antonio Alonso, Àlex Zubero, Julien Echabe, Charlie Mas, Marçal Grau i Daryl Taduran.

Marques: Raimon Jorba, Hernán Pintos, Guillem Torró, Santiago “Santi” Silva.

Transformacions: Hernán Pintos (4).

Cops de càstig: Hernán Pintos (1).

 

RC Mataró 31-30 BUC B

El Sènior B va tornar a caure in extremis i de manera molt ajustada, igual que totes les jornades que portem de competició a Primera Catalana. Aquesta vegada va ser a Mataró en un partit que es dominava fins l’última jugada i que finalment només deixa un punt al sarró.

L’equip va saber practicar el seu joc d’atac vertical, amb bona ocupació de camp, convertint algunes de les seves millors oportunitats en fins a cinc marques anotades. La lluita entre davanteres es va veure clarament guanyada per la del BUC, però els errors defensius a l’hora de cobrir zones llunyanes del camp també van penalitzar l’equip amb marques en contra.

Es va arribar al final del temps reglamentari amb el BUC dominant el marcador 30-24, però el partit es va allargar uns minuts i el Mataró va aconseguir la remuntada in extremis amb una marca sota pals a l’últim minut que també van transformar.

Amb aquesta nova derrota, l’equip encara no coneix la victòria en les tres jornades que portem, però ha sumat tres punts de bonus defensiu i una victòria podria tornar-lo a reenganxar ràpidament a les posicions de playoff.

Alineació: 1. Pol Sànchez 2. David Pagan 3. Alejandro Matus 4. Pierre Layré-Cassou (c) 5. Gabriel “Biel” Matutano 6. Miguel García-Diéguez 7. Maxime Gelly 8. Fernado “Búfalo” Ramos 9. Quentin Bucciarelli 10. Gerard Borràs 11. Fco. Javier “Kico” Mena 12. Marcos Álvarez 13. Kirian Martínez 14. Joan Eloi Vallès 15. Renzo Paggi

Suplents: Roger G. Obradors, Antonio “Dos Santos” Gomide, Santiago “Poma” Sala, Marçal de Mingo, Vindio Blanco, Albert Rodríguez, Marc Fajarí i Felipe Ignacio Huerta.

Marques: Fernando “Búfalo” Ramos, Quentin Bucciarelli, Pol Sànchez, Roger G. Obradors i Kiriam Martínez.

Transformacions: Quentin Bucciarelli (1).

Cops de càstig: Quentin Bucciarelli (1).

 

UE Santboiana 29-5 BUC [Femení]

El Femení no va poder continuar amb la seva ratxa quasi immaculada de victòries i va sumar la segona derrota de la temporada aquest dissabte al Baldiri Aleu on visitava la Santboiana.

Les panteres van caure clarament per 29-5 a St. Boi estrenyent la part alta de la Divisió d’Honor Catalana. Tot i no perdre el liderat, el BUC veu com precisament el seu rival d’aquest dissabte se li acosta a la classificació, col·locant-se en segona posició.

Alineació: 1. Maribel “Mari” Grao 2. Anna “Putxy” Puigmartí 3. Marina Garcia 4. Lucía-Arola “Lua” Medina 5. Laura “Termo” Torres 6. Mireya Falcato 7. M. Magdalena “Magda” Verdú 8. Mireia “Reca” Recasens 9. Francisca Paz “Fran” Ramírez 10. Laura “Ibiza” Ros 11. Alba Camacho 12. Clara Rodríguez 13. Júlia Trabado 14. Maria Espada 15. Aina Trabado (c)

Suplents: Sara Martorana, Elisenda Rahola, Núria Pavo, Sandra Vilar, Sara Díaz, Andrea Garcia, Coral Alcaraz i Marta Sangüesa.

Marques:

 

Gòtics RC 10-15 BUC [sub18]

El cadet del BUC es va endur el derby de la categoria aquest dissabte. Els de negre es van imposar al Gòtics per un ajustat 10-15 en un partit vibrant i disputat com acostumen a ser tots els derbis de la Foixarda. El BUC suman així la segona victòria de la temporada i escala fins la cinquena posició, col·locant-se a la zona mitja de la taula.

 

[sub14]

Dissabte els alevins del BUC s’enfrontaven al Poble Nou al camp de la Mar Bella en un partit important per les aspiracions a millorar la classificació a la lliga. El partit ja va començar malament pels de negre, que van veure com l’equip rival va anotar els primers 7 punts ja en la primera jugada. Els nois del BUC van intentar reaccionar amb dos marques a la primera part i una més a la segona, però la superioritat física evident de l’equip rival no va permetre remuntar el marcador, acabant el partit amb el definitiu 41-17.

Alineació: 1. Ricard Roig 2. Iris Egea 3. Joan Carrasco 4. Marc Casaus 5. Antonio Cucarella 6. Simohamed Mrabet 7. Felipe Terradez 8. Ezequiel Coromines 9. Roman Puigmartí 10. Álvaro González 11. Pol Martí 12. Enrique Díaz 13. Unai Fernández 14. Pol Jover 15. Martí Saumell

Suplents: Oriol Sánchez, Sergi Martínez, Irene Artigas, Ruben Soler i Guillem Figueruelo.

Marques: Simohamed Mrabet, Martí Saumell i Ezequiel Coromines.

Transformacions: Roman Puigmartí.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby