La Crònica: 10-11 MAR

CR Senglars de Torroella 27-0 BUC B

Aquest diumenge el BUC B visitava un camp complicat i va tornar a caure derrotat contra els Senglars de Torroella de Montgrí, un rival de la part alta de la taula per 27-0. Els homes de Diego Dunjó van millorar la imatge donada en alguns dels partits anteriors, jugant millor sobretot en defensa, però no van poder aturar un rival més complet i amb més nivell. Al descans, els de negre ja perdien 17-0 amb tres marques en contra. A la segona part l’equip va reduir l’anotació del rival però tampoc va ser capaç d’anotar cap punt, concedint dues marques més a última hora que deixaven el definitiu 27-0.

El segon equip del BUC segueix una jornada més a la cua de la classificació, esperant rivals més adients per sumar algun punt més en aquest tram final de temporada.

Alineació: 1. Carles Valoira 2. David Rubio 3. Antonio “Dos Santos” Gomide 4. Alban Cabrespines 5. Pierre Layré-Cassou (c) 6. Guillermo “Mapas” Aldámiz-Echevarría 7. Dawid “Thor” Rozenkiewicz 8. Jorge Couso 9. Pau Güell 10. Javier Rueda 11. Albert Velarde 12. Jokin Gorrotxategi 13. Jan M. Milà 14. Leonardo “Leo” Profilio 15. Joan Eloi Vallès

Suplents: Nicolás “Nico” Pérez, Roger G. Obradors, Nicolás “Nico” Soulier, Pol Deulofeu, Vindio Blanco, Alejandro Burillo i Javier Ribas.

 

BUC B 68-0 Manresa RC [femení]

El segon equip femení va tornar a disputar un partit de la lliga de desenvolupament per donar minuts i pràctica a les més joves i les menys habituals. Les panteres es van tornar a imposar clarament, aquest cop al Manresa, per un claríssim 68-0, anotant fins a dotze marques, demostrant la bona salut de la secció femenina del BUC. També cal elogiar les rivals, que van venir a jugar a la Foixarda dissabte a la tarda tot i disposar només de catorze jugadores.

Alineació: 1. Carla Pereira 2. M. del Pilar “Pili” Montfort 3. Marina Garcia 4. Sara Martorana 5. Laura “Termo” Torres 6. Francisca Paz “Fran” Ramírez 7. Carla Barón 8. Sandra Vilar 9. Aina Trabado (c) 10. Joana “Furmi” Güell 11. Anna Gill 12. Irene Alonso 13. Carla Pagan 14. Helena Espada 15. Maria Espada

Suplents: M. Magdalena “Magda” Verdú, Laura “Ibiza” Ros, Laura Zuloaga i Mireya Falcato.

 

RC St. Cugat B 19-48 BUC [sub14]

Els més petits també van tornar a vèncer aquesta jornada, amb una clara victòria a la Guinardera, que sempre és un camp difícil. El sub14 del BUC va anotar tres marques en una primera part igualada on els vallesans també en van fer poder anotar tres. A la segona part, però, els de negre van decantar el partit i quan es va obrir l’aixeta de marques no van deixar de rajar, arribant a aconseguir-ne fins a cinc més a la segona, per cap del rival.

El BUC segueix liderant la Segona Catalana de la seva categoria amb autoritat, amb una única derrota en el que portem de competició.

 

Foto: Manresa Rugby

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby