La Crònica: 1-2 DES

BUC 35-24 UE Santboiana B

Tercera victòria consecutiva del BUC! Els de negre van tornar a guanyar aquest dissabte a la Foixarda contra la Santboiana B, allargant la bona ratxa. Tot i començar perdent, l’equip va realitzar un bon partit i va acabar imposant el seu domini sobre el rival amb cinc marques, sumant també el bonus ofensiu.

El partit no va començar bé pels locals, que van veure com la Santboiana s’avançava molt d’hora amb la primera marca del matx (0-7), però el BUC de seguida es va refer i va anar imposant el seu joc i dominant camp rival. Els primers punts dels de negre arribaven amb un cop de càstig de l’obertura Hernán Pintos, que poc després convertia un fantàstic drop de quaranta metres (6-7). Els de St. Boi també anotaven amb el peu (6-10), però abans de la mitja hora el BUC ja donava la volta al marcador amb una bonica marca d’Hernán Pintos, assistit per l’aler Daryl Taduran que es va escapar molt bé (11-10). La Santboiana aprofitava un error de la defensa per tornar-s’hi amb la seva segona marca (11-17), però només tres minuts després el BUC tornava a posar-se per davant amb una marca de l’aler Santi Silva, un dels millors del partit (18-17). Al descans, bones sensacions, però només un punt per davant.

La segona part va estar més controlada que la primera i el BUC mica en mica va anar assegurant el partit. Primer una marca del talonador Guillem Torró a base de colpejar per davantera (23-17), contestada per una nova marca del rival (23-24). Però tot i arribar als últims deu minuts per sota al marcador, el BUC va aconseguir reaccionar i capgirar-lo. El centre Miki Mas va aconseguir la quarta marca, que a més assegurava el bonus, i l’aler Facundo Alvarez va rematar la victòria amb una marca per la banda després d’una precisa puntada d’Hernán Pintos, que a més li prenia el bonus defensiu al rival.

Gran victòria per l’equip que demostra la bona dinàmica en què està ficat ara mateix i que serveix per sortir, per fi, de la zona de descens, on cau el València, que serà el proper rival.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Cristóbal Aldea 4. Amaury Paraire 5. Victor Dupont 6. Alberto Sánchez “Koco” 7. Antoni “Toni” Fedelich 8. Miguel “Mikel” Amo 9. Pau Güell 10. Hernán Pintos 11. Santiago “Santi” Silva 12. Miquel “Miki” Mas (c) 13. Etienne Guillet 14. Daryl Taduran 15. Charlie Mas

Suplents: Marco Antonio Alonso, Sebastián “Seba” Galán, Nin Escrig, Juan Pablo Salcedo, Adam Matutano, Àlex Zubero, Raimon Jorba i Facundo “Colo” Alvarez.

Marques: Hernán Pintos, Santiago “Santi” Silva, Guillem Torró, Miquel “Miki” Mas i Facundo “Colo” Alvarez.

Transformacions: Hernán Pintos (2).

Cops de càstig: Hernán Pintos (1).

Drops: Hernán Pintos (1).

 

CR St. Cugat 10-17 BUC [Femení]

Les panteres tampoc frenen i aquest dissabte van sumar una nova victòria en un camp complicat com la Guinardera de St. Cugat. Les de negre es van imposar per 10-17 en un partit molt dur, on van saber fer bona la seva superioritat en davantera, especialment a les fases de melé. La defensa de les de negre va ser el seu punt més feble, però tot i això no van cedir gaires punts en contra. Dues marques transformades (anotades per les davanteres Sandra Vilar i Marina Garcia) i un cop de càstig van valdre per endur-se el matx.

Amb aquesta nova victòria, el BUC segueix líder de la categoria, havent arribat ja a l’equador de la temporada. Amb una victòria més que el GEiEG, les panteres segueixen sent fer-mes candidates al títol de la DHC.

Alineació: 1. Maribel “Mari” Grao 2. Anna “Putxy” Puigmartí 3. Marina Garcia 4. Laura “Termo” Torres 5. Sandra Vilar 6. Sara Díaz 7. Mireya Falcato 8. Mireia “Reca” Recasens 9. Francisca Paz “Fran” Ramírez 10. Aina Trabado (c) 11. Alba Camacho 12. Júlia Trabado 13. Coral Alcaraz 14. Marta Sangüesa 15. Maria Espada

Suplents: Elisenda Rahola, Lucia-Arola “Lua” Medina, Sara Martorana, Laura “Ibiza” Ros, Clara Rodríguez i Ana Fabiola Aguilar.

Marques: Sandra Vilar i Marina Garcia.

Transformacions: Aina Trabado (1) i Laura “Ibiza” Ros (1).

Cops de càstig: Laura “Ibiza” Ros (1).

UE Santboiana 75-19 BUC [sub14]

El segon partit de la competició ha enfrontat els alevins del BUC amb la Santboiana al Baldiri Aleu. El partit ha estat intens i els de negre han donat la cara en tot moment. Malgrat la superioritat física dels jugadors de St. Boi, els barcelonins han aconseguit imposar el seu joc en trams puntuals del partit. No obstant, les marques anaven caient de la banda dels llobregatencs a mesura que passaven els minuts. Cal destacar que els barcelonins aconseguien dues de les tres marques a la segona part demostrant que, malgrat el marcador, no es donaven per vençuts fins el final. Aquest és el camí a seguir en les properes cites de la competició.

Alineació: 1. Adrià Salinas 2. Iris Egea 3. Joan Carrasco 4. Marc Casaus 5. Antonio Cucarella 6. Simohamed Mrabet 7. Ricard Roig 8. Ezequiel Coromines 9. Álvaro González 10. Guillem Figueruelo 11. Unai Fernández 12. Enrique Díaz 13. Felipe Terradez 14. Roman Puigmartí 15. Martí Saumell

Suplents: Pol Jover, Oriol Sanchez, Ruben Soler, Pol Martí, Alejandro Rojo, i Álex Álvarez.

Marques: Marc Casaus, Adrià Salinas i Ezequiel Coromines.

Transformacions: Unai Fernández (2).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby