Debut i victòria (27-22)!

BUC 27-22 UE Santboiana B

Gran inici de temporada pel primer equip del BUC que arrenca amb les mateixes bones sensacions amb què va acabar l’anterior temporada i aconsegueix la primera victòria (a més amb bonus) ja en la primera jornada, tot i algunes baixes importants a la davantera. Els de negre es van imposar a la UE Santboiana B per un ajustat 27-22 a la Foixarda amb una gran primera part i un segon temps més fluix on va haver de patir per assegurar la victòria.

Els homes del Putxy van començar el partit molt bé d’entrada, dominant la possessió de l’ovalada en terreny rival la major part del temps. Així, van aconseguir avançar-se de seguida amb un cop de càstig d’Arti Kovalenko, que no va trigar gaire a veure’s ampliat per la primera marca del matx, anotada per Juan Pistone després d’un bon maul de la davantera negra. El domini del BUC va seguir durant el primer temps, que va solucionar amb una gran defensa les poques arribades de la Santboiana a la seva pròpia zona de 22. I abans del descans van confirmar la bona feina amb dues marques més anotades per la línia de tres quarts local, la primera obra de Daryl Taduran després d’un magnífic contraatac i la segona de Miki Mas. Així, al descans el BUC dominava el marcador 22-0 i semblava tenir el partit sota control.

FB_IMG_1442851842367

Però a la segona part va arribar la reacció de la Santboiana, que tot i ser un segon equip va demostrar ser un equip amb molt d’ofici. Els del Baldiri van aprofitar un parell de superioritats numèriques en davantera per exclusions temporals del BUC per incrementar el seu poder a la melé i aconseguir retallar diferències amb una marca i un cop de càstig en els primers minuts de la represa (22-10). El BUC va respondre amb una nova marca de Daryl després d’una bona puntada a seguir de Miki, assegurant el punt bonus. Però la Santboiana no va donar el partit per perdut en cap moment i va seguir amb la seva millora a la segona part, aconseguint anotar fins a dues marques més, que, sortosament pels interessos locals, no van ser suficients per remuntar el matx. Després d’uns últims minuts d’aguantar en defensa i patir, l’àrbitre va xiular el final confirmant la victòria del BUC.

Gran inici de temporada de l’equip que comença amb 5 punts valuosíssims contra un rival complicat i allunyant-se de la part baixa de la classificació a més de crear bones expectatives per aquest curs i seguir amb la bona ratxa amb què ja es va acabar la temporada passada.

Alineació: 1. Gaby Pérez “Sr. X” 2. Guillem Torró 3. Sergi Coma 4. Jacopo Cortinovis 5. Víctor Tarifa 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Alejandro Chamero 10. Miki Mas 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Raimon Jorba 14. Àlex Freixas 15. Arti Kovalenko

Suplents: David Pagan, Pere Clarà, Yago Goberna, Juan Diego Vargas, Xavi Zubero, Àlex Zubero, Denis Rey i Ferran Pahisa.

Marques: Juan Pistone, Daryl Taduran (2) i Miki Mas.

Transformacions: Arti Kovalenko (2).

Cops de càstig: Arti Kovalenko (1).

Fotos: Julián Yepes | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby