Classificacions al final de la primera volta

En aquest punt de la temporada la majoria de les categories ja han arribat al migdia de la competició regular.

A la categoria infantil (S-16) l’equip està situat en tercera posició amb sis punts, amb dos victòries més l’equip capitanejat per Baptiste Bougeard, assegurarà la seva classificació pel playoff per intentar renovar el títol de campió de Catalunya.

Els cadets d’en Rudi Schindel en aquest moments són tercers amb un partit menys que els seus rivals al cap de la classificació, l’equip cadet no ha perdut cap partit en aquesta segona volta i té un balanç de puntuació molt favorable de 213 punts on hem de destacar que només han concedit 10 punts amb els 4 partits disputats fins ara.
L’equip juvenil està situat en segona posició de la classificació de segona divisió. L’equip sub 20 cada dia està més fort amb el seu joc, com demostra el resultat en el derbi de Montjuïc del passat cap de setmana contra el Gòtics RC on l’equip negre va guanyar per 58 punts a zero.
Al tornar de vacances el BUC-UBAE s’enfrontarà a la INEF Lleida a la Foixarda amb el lideratge en joc.

Per últim parlarem dels nostre equip sènior que després de la tranquil·la victòria amb l’Eivissa, conserva la segona posició del grup empatat a punts amb el Sant Cugat però amb un partit menys. Si l’equip d’en Nin Escrig manté aquesta posició, entraria en posició de Playoff per pujar a Divisió d’honor B.
Aquest divendres l’equip sènior celebrarà el tradicional sopar de nadal a la Foixarda després de l’entrenament.

Bon Nadal i bona entrada d’any!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby