Casal d’estiu BUC 2017

Benvolgudes famílies,

Ens plau fer-vos saber que aquest 2017 el Campus d’Estiu que organitza el club a la Foixarda es realitzarà des del 26 de juny i fins el 28 de juliol, dividit en torns setmanals.

Al campus, els infants i joves, poden participar independentment de les seves capacitats i/o coneixements previs del rugby, ja que les activitats i grups es programen tenint en compte les característiques dels participants. El campus treballa a diferents nivells per tal de donar cabuda a tots i per afavorir l’aprenentatge esportiu partint del coneixement previ dels alumnes.

La metodologia de treball del Campus es basa en el desenvolupament progressiu per anar construint l’essència de joc fins que el nen/a  vagi assimilant les normes i sistema de joc, i ampliem i reforcem l’experiència esportiva als infants que ja practiquen el nostre esport.

Les activitats que realitzaran estan relacionades amb el rugby però també hi haurà temps per gaudir d’altres esports i activitats lúdiques on els nens/es aprendran a créixer i a relacionar-se dins l’àmbit esportiu.

El rugby és un esport que no té fronteres davant del gènere: els nens o les nenes tenen capacitats i habilitats suficients per practicar aquest esport gaudint de tots els seus condicionants: respecte, valors, disciplina, treball en equip, cooperació, estratègia, cultura de l’esforç, solidaritat… Tot plegat un gran ventall d’experiències per tots els participants.

Tant el disseny com el desenvolupament de les activitats corren a càrrec de tècnics esportius especialistes en el rugby, tal i com marca la Llei 3/2008 de l’exercici de les professions de l’esport i la Llei 7/2015. Complint en tot moment els ràtios referents al nombre de tècnics per alumne.

El campus disposarà d’horari de tot el dia amb dinar inclòs (9:30 – 17:30) i horari de només matí (9:30 – 13:30). Diàriament hi haurà servei d’acollida extra a partir de les 8:30h.

El nombre de places és limitat i el procés d’inscripció s’iniciarà el dimecres 26 d’abril, abans d’aquesta data, rebreu informació més detallada i farem una reunió informativa per explicar-vos tot el projecte.

Altres dades d’importància:

Les ofertes de Campus que oferim, Poliesportiu i Específic tenen dos possibles horaris:

  • 9:30h a 13:30h: mig dia sense dinar, per 70€/setmana
  • 9:30h a 17:30h: tot el dia, inclou dinar, per 140€/setmana

En horari de 8:30h a 9:30h hi haurà servei d’acollida per 2€/dia, que es poden pagar el mateix dia, però evidentment s’ha de notificar amb anterioritat que es vol utilitzar el servei.

Les inscripcions es realitzaran a la Foixarda els dimecres i divendres entre les 18h i les 20:30h i els dissabtes entre les 10h i les 12h.

Per tal d’inscriure els vostres fills al campus heu d’aportar:

  • El full d’inscripció al Campus degudament omplert (se us facilitarà al club)
  • Original i còpia del DNI de l’infant o dels fulls corresponents del llibre de família
  • Original i còpia de la targeta del CATSALUT de l’infant
  • Original i còpia del carnet de vacunacions actualitzat
  •  Import de les setmanes contractades

 

Recordar-vos que el Campus s’acull a les beques que atorga l’Ajuntament de Barcelona, per a famílies empadronades a la ciutat, el termini de lliurament de la documentació per a optar a aquestes beques finalitza el 10 de maig.

Rebeu una salutació ben cordial.

Diego Dunjó

Coordinació Casal  Rugby Foixarda

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby